Sport

SQUARE KOD LIDERA Navijači u Solinu!

Square - Novo Vrijeme Makarska

Malonogometaši Square danas od 20 sati u Solinu igraju utakmicu 14. kola 1. Hrvatske malonogometne lige.

Na teškom gostovanju dubrovački Square odlazi bez tri vrlo bitna igrača. Trener Mato Cvjetković protiv lidera Solina ne može računati na najboljeg strijelca Mata Šimunovića, Duju Reza i Hrvoja Cvjetkovića. U redovima domaćih također nije ‘bajno’ stanje, trener Boro Matan ne može računati na Renata Koturovića i Dražena Novoselca (dvostrukih strijelaca u prošlom kolu protiv Uspinjače (5:0)).

Jučer su odigrane dvije utakmice 14. kola, a Novo Vrijeme je nakon čak tri uzastopna remija upisalo pobjedu, a Vrgorac je nakon tri uzastopna slavlja dvoranu u Makarskoj napustio pognute glave. Domaćin je uvjerljivo slavio 6:2. U Zagrebu, Alumnus je, nakon mučnog prvog dijela, nadigrao Osijek Kelme sa uvjerljivih 5:2 te je preskočio dubrovački sastav iako Square ima utakmicu manje. Alumnus je četvrti, a Square na odličnom petom mjestu!

Uoči puta u Solin, dvostruki strijelac Squarea, Darko Rangotov, rekao je za web stranicu MNK Square da će dati sve od sebe, ali da su svjesni snage domaćina.

– Solin je jedina momčad koja ima poraz samo od nas iz prvog dijela. To nam daje snagu da idemo i opet ponovimo uspjeh protiv njih. Nema Reza, Cvjetkovića i Šimunovića, biti će teška utakmica i nećemo se lako predati.

Utakmica se igra u 20 sati u SD Bilankuša u Solinu, a dodajmo da se očekuje velika podrška dubrovačkih studenata koji se potvrdili svoj dolazak.

MNK Square

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr