Sport

SQUARE IGRA PROTIV SPLITA ‘Bit će lakše uz punu dvoranu!

SQUARE IGRA PROTIV SPLITA 'Bit će lakše uz punu dvoranu!

Nakon prvog ovosezonskog poraza u Omišu kod Olmissuma malonogometaši Squarea večeras dočekuju FC Split u petom kolu 1. Hrvatske malonogometne lige. Nakon skoro mjesec dana izbivanja iz Gospinog polja, Square će večeras zaigrati pred svojim navijačima. Posljednji nastup momčad Antuna Bačića imala je 12. listopada kada je u drami protiv šibenske Crnice slavila 6-5. Uslijedila je potom reprezentativna stanka, ali i nakon toga gostovanje u Omišu.

Square je ostvario dvije pobjede, remi i poraz dok je Split ove sezone u prvenstvo krenuo dosta slabo; u četiri odigrane utakmice ostvarili su tek remi i tri poraza. Upravo zbog lošeg starta splitskog sastava trener Antun Bačić poziva na veliki oprez.

– Iako su zadnji, sa samo jednim bodom, Split je Split. Imaju dobar kadar, odličnog trenera i nekakav imperativ rezultata zbog stanja na tablici. Svakako mislim da ovo nije njihovo realno stanje, ali mi imamo svoj plan i ne želim se zamarati njihovom situacijom. Imamo puno toga ispraviti u odnosu na Omiš i pokazati sami sebi da smo puno bolji od onog što smo odigrali prije sedam dana – govori Bačič.

Upravo zbog velikog izbivanja iz Gospinog polja trener Bačić se posebno osvrnuo na navijače koji će, nada se, i ovaj put biti onaj dodatni vjetar u leđa: ‘Imperativ je pobjeda, a svakako će biti puno lakše uz punu dvoranu. Mislim da su nas se ljudi uželjeli i da će nas doći podržati!’

Utakmica se igra večeras od 18 sati u sportskoj dvorani Gospino polje.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist