Natrag
20.4.2019 11:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

SPORTSKE IGRE MLADIH Zlato za NK NA Libertas!

26.7.2015 @ 9:11 Dulist Sport
7;7

Podijelite:

Mladi nogometaši NK NA Libertas (dječaci rođeni 2004. i mlađi) osvojili su prvo mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih, koja se na sportskim terenima FESB-a u Splitu održala ovaj tjedan.

Podsjetimo, mladi su Libertasovci bili najbolji najprije na gradskoj, a potom i na županijskoj razini, a do ovog uspjeha stigli su kao predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije. Oni su u konkurenciji 17 sastava odmah preskočili osminu finala zbog neparnog broja ekipa. Potom su u četvrtfinalu s visokih 5:0 izbacili ekipu Sisačko-moslovačke županije, a u polufinalu bili bolji od Koprivničko-križevačke županije s 4:2. Na kraju su u finalu svladali i Požeško-slavonsku županiju s 1:0.

Osvajanjem titule najboljeg NK NA Libertas stekao je pravo nastupa na 1. međunarodnoj regionalnoj završnici, koja će se održati u Splitu od 23. do 26. kolovoza, a na kojoj će uz mlade sportaše iz Hrvatske sudjelovati i njihovi vršnjaci iz Bosne i Hercegovine te Srbije.

Za NK NA Libertas na Sportskim igrama mladih nastupili su B. Miloglav, D. Miloglav (kapetan momčadi), L. Pulić, R. Mikulandra, M. Sršen, K. Sentić, M. Dabo, I. Pleština, L. Duždević i A. Delevski uz trenersko vodstvo Ivice Cumeljana i Draga Šimovića, a s njima je bio i predstavnik kluba Dražen Sršen.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana