Natrag
22.1.2019 05:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

SPOROVI GRADA Grijehe prošlosti ‘oprali’ s 4,2 milijuna kuna. Zasad!

3.4.2018 @ 22:32 Andrea Falkoni Račić Grad

Podijelite:

Više od 4,2 milijuna kuna izgubio je Grad Dubrovnik u samo tri sudska spora od kojih se jedan ‘poteže’ još od 1971. godine!

O tome je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća govorio i gradonačelnik Mato Franković, a u iznos je uključio i spor Dubrovačkog simfonijskog orkestra s bivšim ravnateljem Perom Šišom. Naime, Grad Dubrovnik je preko DSO-a Šiši već platio 900 tisuća kuna, no vodi se i spor za drugo razdoblje koji će, prema procjeni gradonačelnika, biti ‘težak’ pola milijuna kuna pa će Grad samo na Šiši ostati kratkih rukava za oko 1,4 milijuna kuna. Ako se procjena ostvari tada će se iznos od 4,2 milijuna kuna ‘popeti’ na više od 4,7 milijuna kuna.

S obzirom da je Franković obećao vijećnicima napraviti presjek najvećih financijskih sporova Grada Dubrovnika, DuList je odlučio zatražiti te podatke. Uz Šišu, o kojim sporovima je još riječ? Čitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana