Grad

NI NAPRIJED NI NAZAD Spojilo se sve od Zatona do Vrbice

NI NAPRIJED NI NAZAD Spojilo se sve od Zatona do Vrbice

Skoro cijeli petak na magistrali, točnije na području Zatona, vlada nesnosna gužva. Kažu nam vozači – ‘kazin je totalni!’. A razlog su očito semafori postavljeni zbog radova na nekoliko gradilišta na ovom području.

-Od Vrbice je kolona, semafori se spajaju, ludilo dole kroz Zaton, nervoza, trubljenja – rekla nam je ogorčena čitateljica. Veliki je broj ljudi odlučio ići drugim putem kako bi se izbjegla gužva, no i tamo su zapeli.

Facebook grupa Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica prepuna je komentara sugrađana koji su zapeli u gužvi. ‘Kolona na magistrali prije Zatona? Što se dogodilo. Kilometarska je kolona!’, ‘Ogromna gužva kroz Zaton, kilometarska kolona, mičemo se svako par min metar dva’. ‘Zaton semafori, tiha jeza pola sata 100 metara’, samo su neki od komentara.

-Na Bunici uđe kolona i idu izbjeć’ semafore, onda nagaze i oblete se ovuda, kao da je pista! Na ulazu u Zaton Mali iz smjera Orašca, u svojoj traci van magistrale, čekala sam četrdeset minuta za ući zbog kolone koja je htjela izbjeći semafore. Još uvijek je sve tako. Spojeno i ni naprijed ni nazad. A nekako se dosad dalo, ali otkad su prebacili semafor poviše izvora, kazin je – dodaje naša čitateljica.

Vrijedi spomenuti kako je gradonačelnik Mato Franković posvjedočio današnjoj gužvi obzirom da je obišao radove koje obavlja Vodovod u Orašcu. Dodajmo i kako se gužve na ovoj dionici stvaraju otkako je semafor prebačen na izvor, a ovog petka situacija je samo dodatno eruptirala te izazvala prometni kolaps.

 

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist