DuList PROMO

SPLENDID, VIS I ADRIATIC Raznovrsna gastro ponuda Maestralovih plaža

Dobro znan Beach bar Hotela Splendid osim laganih ljetnih jela nudi i popularnu kombinaciju kolača s kavom za prihvatljivih 38 kuna. Sva­kako treba izdvojiti souffle, čokoladnu rapsodiju okusa.

U ovoj godini dodatno je uređen i vrtni restoran Glorijet, smješten u vrtu hotela Splendid. Krasi ga taraca s koje ‘puca’ najbolji pogled na zalazak sunca.

SVIM POSJETI­TELJIMA PLAŽA OMOGUĆEN JE BESPLATAN PRI­STUP WIFI MREŽI

Novi à la carte jelovnik Glori­jeta s potpisom Zorice Kulaš je doza umjetnosti na tanjuru koja poziva na kušanje, a pogled na plavo prostran­stvo i dašak maestrala pružit će neza­boravan doživljaj.

Beach Bar Lido koji se nalazi na plaži hotela Vis nudi jednostavnije ukusne kombinacije jela poput laga­nih salata, gurmanskih sendviča te jela s roštilja po vrlo prihvaljivim cije­nama. Omiljena plaža domaćih posje­titelja Adriatic u svom Beach baru nudi jednostavna i brza jela poput burgera i sendviča te osvježavajućih pića kako bi se što više vremena iskoristilo za sun­čanje i kupanje.

Svaka od plaža Hotela Mestral priča svoju priču i na taj način privlači veliki broj Dubrovčana na cjelodnevne ljetne radosti.


VRUĆE!
Ljeto prilagođenih cijena
Hoteli Maestral su prilagodili i cijene pića u svojim barovima na plažama. Tako se kava može popiti već za 10 kuna, cappuccino ili bijela kava za 14 kuna, a osvježavajuća ledena kava za 20 kuna. Cijena prirodnih sokova i gaziranih bezalkoholnih pića je 20 kuna. U svom baru na Adriaticu oni stariji, osvježe­nje, osim u moru, mogu potražiti i u gutljaju ledenog piva. Cijene svijetlih, kao i tamnih piva ili bezalkoholne pive kreću se od 22 do 32 kuna.

Pročitajte još

MEX CANTINA BONA FIDE U GRADU Večeras ne propustite fenomenalnu Maju Grgić

Dulist

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Jedinstveni doživljaj show cookinga

Dulist

BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija