Natrag
16.1.2019 07:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

SPEKTAKL ZA KRAJ LJETA U VALAMARU Momci iz Dubrave stižu u kamp Solitudo

10.8.2018 @ 20:02 Dulist dulist IN

Podijelite:

Gradovima na karti svjetske turneje kojom Prljavo kazalište obilježava 40 godina svog postojanja pridružio se i Dubrovnik jer će ova hrvatska ‘rock-institucija’ nastupom 14. rujna ‘zatvoriti’ ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru.

Rock-družbu iz zagrebačke Dubrave koja dužinom svog radnog i sviračkog staža može stati uz bok najvećim svjetskim rock senzacijama nije potrebno posebno predstavljati jer će nesumnjivo svojim obožavateljima prirediti koncertni spektakl za kraj ljeta među zelenilom kampa Solitudo.

Uz njihove hitove kao što su ‘Sve je lako kad si mlad,’ ‘Mojoj majci,’ ‘Zaustavite zemlju’, ‘Marina’, ‘Mi plešemo’, ‘Korak po korak’ rasle su i odgajale su se brojne generacije koje će se imati prilike okupiti i na Babinom kuku za nešto više od mjesec dana.

Ako ste raspoloženi za sjajnu svirku koju će Prljavci prirediti, ulaznice po cijeni od 90 kuna možete kupiti od ponedjeljka, 20. kolovoza u radnom vremenu od 7 do 22 sata na recepciji kampa Solitudo. Koncert će početi u 21 sat, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

-Vidimo se na najvećem koncertom spektaklu ovog ljeta! – ističu iz Valamar Riviere.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana