Sport

SPEKTAKL U GRUŽU: Jug i Silente pred 2000 ljudi

Jug i Silente u Gružu

U Gružu je večeras održana sportsko-glazbena poslastica koja se ne propušta. Pred dvije tisuće gledatelja Jug je pobijedio Budvu rezultatom 11:4, a sve skupa začinili su taktovi trenutno napoznatijeg dubrovačkog benda Silente-a.

– Očekujemo da će ovaj spoj glazbe i sporta ispuniti tribine gruškog plivališta i da ćemo svi zajedno našim sugrađanima pružiti istinski spektakl. Momčad Juga će se pripremiti kako bi ispunila očekivanja svojih navijača i kako bismo ih svojom igrom protiv Budve pozvali na rezultatski gledano puno važniju utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, 29. siječnja u 17,30 sati kada nam u Dubrovnik dolazi višestruki prvak Europe – talijanski PRO Recco rekao je prije utakmice Marko Bijač, vratar Jug Croatia osiguranja, a njegove želje su itekako ispunjene.

Jug je u utakmici bio očekivano itekako premoćniji, a ova kombinacija pokazala se kao pun pogodak obzirom su tribine ostale dupkom pune i nakon koncerta. Poslije svega u klupskim prostorijama članovi benda potpisivali su CD-ove svojim obožavateljima, a sigurno je kako su Dubrovčani itekako gladni dobrog vaterpola i dobre glazbe. Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

FOTO: Tea Stjepović

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist