Sport

SPEKTAKL U GOSPINOM POLJU Square zove navijače: Uz Vašu podršku do majstorice!

SPEKTAKL U GOSPINOM POLJU Square zove navijače: Uz Vašu podršku do majstorice!

Malonogometaši Squarea večeras igraju drugu utakmicu četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske protiv makarskog Novog Vremena. Makarani imaju prednost iz prvog susreta, a Square večeras lovi pobjedu s kojom bi izborio majstoricu!

Prva utakmica u Makarskoj završila je rezultatom 4-1 u korist makarskog sastava. Iako je rezultat dosta uvjerljv, Square je na jednom od natježih gostovanja pokleknuo tek sedam minuta prije kraja. Rezultat do 33. minute glasio je 1-1…

– Večeras nas očekuje teška i važna utakmica protiv dobro poznatog protivnika. Pokazali smo prošlu subotu da protiv njih možemo igrati ali smo nažalost nesretno izgubili tu prvu utakmicu. Sad imamo novu priliku i šansu da pred našim navijačima pokažemo što znamo i možemo! Ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju jer je dobro poznato da su nam oni naš 6. igrač, kazao je Ante Daničić.

Iz tabora Makarana, unatoč pobjedi u prvom ogledu, vlada oprez..

– Svi koji su gledali prvu utakmicu mislim da su stvarno uživali. Nas Square nije s ničim iznenadio, znali smo da su mlada i agresivna momčad. Rezultat je glasio 1:1 sve do 33. minute, no mi smo na kraju slavili. Rezultat je visok no po igri ni blizu, svaka čast momcima iz Dubrovnika na borbi. Neće nam večeras sigurno biti lako, a nikad nam nije ni bilo.. Sigurno nas čeka paklena atmosfera, momci će biti ‘napaljeni’ 300 posto, mladi su i spremni i ponavljam – sigurno neće biti lako, jasan je i oprezan Duje Bajrušović , jedan od glavnih uzdanica makarskog sastava uoči druge utakmice četvrtfinala.

Square je u prvom ogledu bio oslabljen. Nije bilo najboljeg strijelca Duje Reza kao ni kartoniranog Marka Kuraje. Večeras će oba istrčati na teren, a nema sumnje da će dvorana u Gospinom polju biti poprište jedne spektakularne utakmice…

– Ovo nam je najteža utakmica u cijeloj sezoni. Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo igrati protiv favoriziranih Makarana. Oni nama dolaze večeras u Gospino polje i nadam se velikom broju navijača te da ćemo zajedničkim snagama doći do pobjede i izboriti majstoricu za ulazak u polufinale! – riječi su Antuna Bačića, trenera Squarea.

‘Vječiti derbi’ između Squarea i Novog Vremena igra se večeras od 20 sati u SD Gospino polje. Molimo sve navijače da u dvoranu dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist