Sport

SPEKTAKL NA UMJETNOJ TRAVI I „DuList“ igra u Hladnici!

SPEKTAKL NA UMJETNOJ TRAVI I „DuList“ igra u Hladnici!

Od ponedjeljka se na igralištu u Hladnici održava prvi turnir u Dubrovniku na umjetnoj travi „Hladnica 2014.“.

Na turniru nastupa i momčad DuLista. Budući da paralelno igraju i turnir na Kantafigu (odigrali utakmicu večer prije i prošli u doigravanje!), u sinoćnjoj utakmici protiv solidne momčadi Gorice odigrali su u krnjem sastavu i izgubili 4:1. Ipak, pred njima je u skupini C još četiri utakmice, prva već u subotu navečer protiv momčadi Lolek i Bolek, koja je ubilježila poraz 3:0 od Konobe Veritas.

Inače, nagradni fond turnira je 13000 kuna. Pobjedniku će pripasti 6000, drugoplasiranom 4000, trećeplasiranom 2000 kuna, a četvrtoplasiranom 1000 kuna, s tim da će prva tri sastava dobiti i prigodne pokale. Predviđene su i nagrade za najboljeg igrača i strijelca, kao i ‘Fair-play’ pokal.

Turnir se igra po sustavu 3+1, a dobna granica je od 15 do 77 godina. Vrijedi istaknuti kako se za ovaj turnir prijavilo čak 46 momčadi, što čini sjajan odaziv, s obzirom da se igra prvi put i da teren nije beton, već umjetna trava po UEFA certifikatu.

Organizatori su pokrenuli i službenu internetsku stranicu turnira, na kojoj možete saznati sve o tijeku turnira (rezultati, raspored utakmica, sastavi ekipa).

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist