Natrag
18.3.2019 17:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Spavajte sretno, spavajte mirno!”

30.9.2011 @ 14:20 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

„Beskrajno sam sretna što sam ovdje među vama danas, da nisam ovdje ne bih bila sretna, a sada sam sretna“, izjavila je sinoć Tereza Kesovija na koncertu održanom na velikoj sceni „Crnogorskog narodnog pozorišta“ u Podgorici.

 Kako piše crnogorski internetski portal Vijesti.me, publika je na rasprodanom koncertu (navodno se u prodaji našlo tek 25 ulaznica po cijeni od 15 eura) pjevačicu pozdravila petominutnim pljeskom, a ona njima poklonila  pjesmu 'Stare ljubavi'.

"Neka se ove naše ruke spoje i nikada se ne razdvoje", poželjela je pjevačica publici koja ju je „hipnotizirano“ slušala i pljeskom ispratila svaku njenu pjesmu.

Pjevačica je koncert završila riječima: "Želim vam zdravlja, uspjeha u životu i ljubavi, spavajte sretno, spavajte mirno."

Koncertu pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore i Ministarstva kulture Crne Gore, kojeg je umjetnica s titulom dubrovačke pjevačice 20. stoljeća otpjevala uz pomoć Crnogorskog simfonijskog orkestra i dirigenta Alana Bjelinskog, nazočili su predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, hrvatski veleposlanik Petar Turčinović te mnogi drugi predstavnici crnogorskog društvenog i kulturnog života.

Spomenimo kako je koncert održan u predvečerje dvadesete godišnjice srpsko-crnogorskog napada na šire dubrovačko područje, koja se u Dubrovniku obilježava 1. listopada.
 
Zanimljiv je komentar koji su još početkom srpnja na festivalu „Odakle zovem“ dali Boris Dežulović i Predrag Lucić istaknuvši kako će „na koncertu u Podgorici vjerojatno biti oni isti ljudi koji su bili tada s druge strane. To je zapravo karneval licemjerstva i to je na kraju potpuno privatna stvar.“

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana