Aktualno

‘SPASILI SU MI ŽIVOT U ZADNJI MOMENAT’ Dubrovački poduzetnik zahvalio djelatnicima bolnice

U nedjelju ujutro 14. travnja 2019. osjetio sam bol u prsima i bez razmišljanja sjeo u auto i odvezao se na hitnu gdje su me odmah primili i stavili na aparate da bi nakon 5 minuta na nosilima me prevezli na koronarni odjel i ustanovili teški infarkt – ističe dubrovački poduzetnik Dejan Kurbelašvili u javnoj zahvali djelatnicima bolnice koja je pristigla na naš redakcijski mail.

-Doktor Jerko Ferri-Certić bez razmišljanja zove zagrebačkog doktora doc. dr. sc. Vjekoslava Radeljića koji u rekordnom roku stiže u Dubrovnik samo zbog mene gdje ga čeka cijeli tim koji je u međuvremenu sve pripremio i koji tim je došao iz doma radi ovog problema kao u filmu. Zahvat je izveden profesionalno i ugrađen mi je stend na mjestu začepljenja i spašen mi je život zadnji momenat. Nakon svega na intenzivnoj njezi sam bio samo 3 dana, upalio isto auto i odvezao se doma na mirovanje. I dalje nemam riječi kojim bih opisao i zahvalio profesionalnosti sestara na koronarnoj skupa sa glavnom sestrom Tanjom koje nesebično drže pod kontrolom cijelu situaciju oko svih pacijenata. Ovim putem svima skupa zahvaljujem na profesionalnosti, nesebičnosti i organizaciji. Nisam ni znao da takvih ljudi u nas postoje, nemam riječi kojim bih vam svima zahvalio i ovo je jako dobar znak da se vraća vjera u ljude. Još jednom veliko hvala! Sretan Uskrs – zaključuje u svojoj zahvali ovaj dubrovački poduzetnik.

Pročitajte još

SAVJET MINISTARSTVA ZBOG KORONAVIRUSA Ne putujte u pogođene talijanske regije

Dulist

Opća bolnica Dubrovnik stručnjacima poklonila edukaciju iz likovne terapije

Dulist

IVAN ĐIKIĆ Ne smije se toliko paničariti, koronavirus sličan je virusu gripe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija