Natrag
18.1.2019 14:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŠPANJOLSKA ‘HOBOTNICA’ U gradu na odmoru ili poslovno?

9.8.2018 @ 15:56 Dulist dulist IN

Podijelite:

Trofejni španjolski vaterpolski reprezentativac Daniel Lopez Pinedo boravi ovih dana u Dubrovniku.

Na svom Instagram profilu pohvalio se fotografijama iz đira gradom te s jedne gradske plaže, gdje je uživao u krugu obitelji.

Naravno, najzagriženiji ‘tifozi’ Juga odmah su se zapitali je li 38-godišnji vratar Barcelonete u Dubrovnik možda stigao na pregovore s Jugom o mogućoj suradnji, budući da je dojučerašnji Jugov vratar i kapetan Marko Bijač prešao u redove Pro Recca. Ipak, znajući da je Jug vratarsku poziciju riješio povratkom 24-godišnjeg Tonija Popadića iz španjolskog Mediterranija, a uz njega ima još niz mladih i sjajnih vratara, ideja o angažmanu Katalonca čini se nerealnom.

Inače, Lopez Pinedo ovog je ljeta sa španjolskom reprezentacijom kao domaćin u Barceloni osvojio srebro na Europskom prvenstvu, a baš je Lopez Pinedo proglašen za najboljeg vratara turnira.

Osim europskog srebra Lopez Pinedo je ponosni vlasnik i srebra sa Svjetskog prvenstva u Rimu 2009. godine, dok je na klupskoj razini s Barcelonetom najveći uspjeh ostvario u sezoni 2013./2014. osvojivši Ligu prvaka na svom bazenu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana