Sport

Španja podbacio pak Medvjedima!

Španja podbacio pak Medvjedima!

Proslavljeni hrvatski paraolimpijac, Dubrovčanin Mihovil Španja, osvajač brojnih plivačkih medalja i svjetski rekorder, podbacio je pak prije početka večerašnje utakmice hokeja na ledu između KHL Medveščaka i Red Bull Salzburga.

Cijela Arena (riječ je o 15 000 navijača) ustala je na noge i ovacijama pozdravila Španju koji je hokejašima podijelio plivačke kapice, a zauzvrat je dobio podbačenu pločicu Medveščaka.

Podsjetimo, u sezoni 2011./2012. KHL Medveščak je organizirao "Arena Ice Fever", seriju od sedam utakmica kod kuće za redom, na kojima se ukupno očekuje preko sto tisuća posjetitelja. Na početku svake utakmice čast da podbace pak imaju izabrani istinski heroji društva.

– Čast da na početku utakmice bacaju pak ove smo godine ponudili osobama koje su svojim primjerima zadužili i koji su svojim djelima pokazali koje su stvarne i istinske vrijednosti života, ali i sporta. Ponosan sam što će upravo ovi ljudi – istinski heroji našega društva, obilježiti početak utakmica u Areni, jer to su zaslužili, a KHL Medveščak će i dalje sa svojim sportskim partnerom UNICEF-om, ali i svim ostalim prijateljima kluba, promovirati lijepe vrijednosti društva, poticati na toleranciju i svojim primjerom pokazati da se uvijek može ali i mora bolje i više – kazao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Osim našeg Mihovila, u krugu izabranih našli su se i bivša igračica hrvatske stolnoteniske reprezentacije Sandra Paović, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, obitelj Ledinski, roditelji preminulog Luke Ritza – Suzana i Reno Ritz, članovi Vatrogasne postrojbe Zagreb te Vedran Vereš kao predstavnik grupacije DIGITEL.

Čestitamo Mihovilu, istinskom heroju našeg društva, na još jednom vrijednom priznanju!

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr