Natrag
21.2.2019 02:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Španja i srednjoškolci na Kampusu

2.12.2013 @ 15:13 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Savjet mladih Dubrovačko-neretvanske županije organizira interaktivnu tribinu – 'Mogućnosti mladih s invaliditetom'. Tribina će se održati 3. prosinca s početkom u 10 sati na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Gost predavač na tribini je naš proslavljeni paraolimpijac Mihovil Španja. Tribina je zamišljena kao interakcija između predavača i publike, a kako bi mladi spoznali svakodnevne poteškoće osoba s invaliditetom. Tako će mladi iz publike pokušati prijeći 20 koraka s povezom na očima, uspeti se na stepenicu invalidskim kolicima, prijeći stepenice uz pomoć štaka i slično.

Ciljana publika ove interaktivne tribine su srednjoškolci, upravo iz razloga kako bi spoznali probleme svojih kolega s invaliditetom.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana