DuList IN

‘SOUTHPOINT ROCK & RIDE’ Moto spektakl uz Atomsko sklonište, Hladno pivo, Atlantidu i Bjeloušku!

'SOUTHPOINT ROCK & RIDE' Moto spektakl uz Atomsko sklonište, Hladno pivo, Atlantidu i Bjeloušku!

Moto klub Dvije Rote Konavle s ponosom najavljuje moto susret koji će se održati 11. i 12. kolovoza, u parku Orsula kraj Dubrovnika i Konavlima.

– Cilj nam je da taj susret uđe u kalendar moto događanja i to ne kao „jedan od…“ nego kao jedan od najvećih koji će pokrivati Dalmaciju, koja za ove susrete još nema event većih razmjera,a dobra I atraktivna lokacija uz dobar program zasigurno će nam to omogućiti. I već prvi festival počinjemo sa jednim od najvećih naših bandova Hladnim pivom, te atraktivnom turom kroz okolicu Dubrovnika – ističu organizatori, te dodaju:
‘Mišljenja smo da Konavle svojim geografskim položajem, Konavljani svojim domaćinskim ponašanjem, zaslužuju biti dio ovakvih manifestacija. Želimo skrenuti pozornost na kolege iz kluba u Slavonskom Brodu i Puli koje su od takvih susreta napravile prave turističke atrakcije. Njihovi susreti broje i do 20000 posjetitelja, a cijela Dalmacija nema ovakav događaj.’

Prvi dan je zamišljen kao okupljanje bikera i svih zaljubljenika u vozila na “dvije rote”, ljubitelja rocka i svih ljudi dobre volje. Okupljanje na Orsuli u popodnevnim satima gdje ćemo uz nastup Atomskog Skloništa slikati za uspomenu zajedničku panoramsku fotografiju svih sudionika, uživati u jedinstvenom zalasku sunca i pogledu na najljepši grad na svijetu Dubrovnik. Po završetku koncerta Atomskog Skloništa, formiramo kolonu koja će zajedno krenuti u Konavle gdje će se nastaviti moto susret do kasno u noć te sljedeći dan, gdje Vas očekuje još puno iznenađenja.

Drugi dan susreta očekuje vas pregršt događanja, defile kroz Konavle uz okrepu na atraktivnoj lokaciji, moto igre i druženje u kampu. Nakon dana ispunjenog događanjima navečer nas očekuje koncert HLADNOG PIVA, dubrovačkog benda ATLANTIDA, te konavoskih rockera Bjelouške. Ulaz i kampiranje za sve bikere su besplatni, a više potražite ovdje!

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist