DuList IN

SOUTH POINT ROCK & RIDE Uz odlične headlinere ove godine stiže i ‘Rat Bendova’

SOUTH POINT ROCK & RIDE Uz odlične headlinere ove godine stiže i 'Rat Bendova'

South point rock & ride ide dalje i ove godine donosi pregršt zabave, vožnje i odlične rock glazbe.

Festival započinje u petak 10. kolovoza 2018. točno u 15 sati otvaranjem kampa u Šišinim dubima, a završava u nedjelju 12. kolovoza i spaja prekrasne dubrovačke pejzaže i odličnu rock glazbu. Ove godine uz odlične headlinere South point u organizaciji MK Dvije Rote dovodi Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište, a očekuje nas i glazbeno natjecanje Rat bendova.

Rat bendova, odnosno natjecanje autorskih bendova predstavit će nekoliko autorskih bendova i natjecateljskog je karaktera. Pobjednika očekuje bogata nagrada, te pravo nastupa u subotu kao predgrupa. Prijave bendova se zaprimaju na mail adresu southpointgrupe@gmail.com , te u inbox facebook stranice. Prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi koji imaju minimalno 30 minuta repertoara za nastup. Ulaz za Rat bendova je besplatan. Prijave su već počele i bandovi se prijavljuju iz cijele regije.

Tri dana bikeri će uživati u vožnji prekrasnim konavoskim pejsažima, pitoresknim selima te uživati u najjužnijim hrvatskim plažama, a uz sve to zabavljat će ih odlična rock glazba.

U subotu, 11. kolovoza na glavni dan festivala sve posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program. Druženje i okupljanje počinje u 14:30 u kampu u Šišinim dubima, zatim slijedi nezaobilazni motodefile po Konavlima, nastavljamo s beach partyjem u Cavtatu oko 16. Nakon morskog osvježenja slijede motoigre i navečer rock spektakl uz Atomsko sklonište, Opću opasnost i Brkove, kojima će se pridružiti i pobjednik Rata bendova. Atomsko sklonište lani su napravili pravi show na Orsuli stoga su i ove godine pozvani da kao istinski bajkeriski rock band započnu subotnju svirku.

Opća opasnost rock miljenici dubrovačke publike dolaze sa novih hitom, prekrasnom rock baladom koja već uspješno osvaja publiku.

I Brkovi su se ponovili sa novim albumom, a ono što dubrovačku publiku zasigurno čeka je pravo scensko glazbeno ludilo. Poznati su po svo duhovitom nastupu i jednom kada ih pogledate uživo nećete ostati imuni na njihovu energičnu svirku i odličan humor.  Na South Point dolaze sa ‘Hormonom sreće’ i obećavaju nezaboravnu zabavu!

Ove godine South point preskočio je par stepenica s odličnim dnevnim sadržajima i pojačanim line-upom. Ulaznice po cijeni od 80kn moći će se kupiti na ulazu u kamp na dan koncerta.

– Mjesta u kampu ima dovoljno za svakoga, a raniji dolazak poželjan da se uhvate mjesta u hladovini. Odlična ponuda hrane i pića, tuševi i sanitarni čvorovi osigurani su u kampu kao i pregršt dobre zabave! Bikeri imaju besplatan ulaz i kampiranje. Ne oklijevajte već krenite na divlju vožnju do krajnjeg juga Hrvatske, u Konavle, i dobro se zabavite! – poručuju iz Moto Kluba Dvije Rote.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist