Natrag
20.3.2019 22:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Soulfingersi ispunili obećanje

2.1.2012 @ 10:16 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Vladari plesnih ritmova Soulfingersi ispunili su obećanje, jer novogodišnji doček u Dubrovačkim Vrtovima Sunca ostat će zapamćen po vrhunskom glazbenom i plesnom ugođaju i iznimnoj gastronomskoj ponudi.

Raskošan vatromet i humanitarna lutrija na kojoj je prikupljeno 5350 kuna dali su dočeku posebnu dimenziju. Hrvatski kraljevi soul i plesne glazbe Soulfingersi, predvođeni braćom Ahmetašević pokazali su se kao izvrstan izbor za novogodišnju zabavu.

Gala večera sa šest sljedova s gurmanskim poslaticama poput jakobovih kapica, raviolla, sorbetta te brojnih drugih delicija, oduševila je sve prisutne, a posebnoti večeri su pridonijeli spektakularan vatromet i humanitarna lutrija na kojoj je prikupljeno 5 350 kuna, koji će biti predani KUD-u ZATON iz Zatona, namjenjenih njihovom dječjem ansamblu Linđo, a novac će biti utrošen na izradu tradicionalnih nošnji za nastupe najmlađih "folkloraša". Ovo će pomoći da ovo 50 godišnje folklorno drušvo, naše tradicijsko nasljeđe na pravi način promovira diljem Lijepe naše.

Oni sretniji su osvojili boravke u Radisson hotelima diljem Europe, a najsretniji među njima i glavni zgoditak, boravak u pariškom Radissonu s uključenom zrakoplovnom kartom poklonom Croatia Airlinesa, koje im je dodijelo gosp.Zdenko Leko, direktor Dubrovačkih Vrtova Sunca.

Oni plesno najneumorniji zabavljali su se do zore u night clubu Ginja uz živu svirku benda Apokalipso.
Osim atraktivnog novogodišnjeg dočeka svi koji su posjetili Dubrovačke vrtove sunca uživali su u prekrasnoj atmsferi Maraska Bar-a u zvukovima jazz glazbe i nastupima ženske klape F.A. Linđo i klape Ragusavecchia.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana