Natrag
18.3.2019 17:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘SOLIDARNOST NA DJELU’ Skuplja se hrana, odjeća i obuća, novac…

12.10.2016 @ 21:39 Dulist Grad
2;2

Podijelite:

Ovaj četvrtak, 13. listopada, diljem Hrvatske bit će provedena 44. sabirna akcija ‘Solidarnost na djelu’. Riječ je o zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa, a namijenjena je ljudima u potrebi diljem Hrvatske.

U akciji će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra. Za donirani novac građanima će biti uručen novčani bon u obliku označivača stranice. Bon će imati oznaku vrijednosti od pet kuna, pripadajući broj te žig Crvenog križa.

Odjeća, obuća i hrana prikupljat će se na adresi Dubrovačkog Crvenog križa (na Kantafigu) Obala Ivana Pavla II 61 u četvrtak, 13. listopada, od 8 do 15 sati.

Ispred trgovina Konzuma, Pema i Tommy-ja, od 13. do 15. listopada, bit će volonteri Dubrovačkog Crvenog križa, s jasnim i prepoznatljivim oznakama koji će prikupljati novčana sredstva. Ispred trgovina će se nalaziti i košare gdje će naši sugrađani moći donirati hranu.

Kako bi mlade ljude potakli na razvijanje osjećaja solidarnosti u akciju su se uključile osnovne i srednje škole s područja djelovanja Dubrovačkog Crvenog križa, gdje učenici prikupljaju novčana sredstva.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana