Zanimljivosti

ŠOKANTNA RAZLIKA U Gospinom polju -1, a na Gorici 10 stupnjeva!

Zanimljivu pojavu je ovog petka primijetio naš sugrađanin Milan Miki Kovač u Gospinom Polju. Naime, kada je došao na posao uočio je velike količine mraza i leda po automobilima i raslinju dok je službena temperatura za Dubrovnik iznosila 10 stupnjeva Celzijusa.

-Temperaturna razlika između DHMZ Gorica i Gospinog polja jutros u 7 sati iznosila je čak 11 stupnjeva, to je po meni dosad najveća razlika. DHMZ Gorica je mjerila 10 stupnjeva, a Gospino polje -1. Fotografiju sam slikao u 8 i pol ovog jutra. Kada sam došao u Gospino polje primijetio sam mraz posvuda po automobilima, a zaposlenici Sanitata su mi potvrdili kako je temperatura tu čak -1. Provjerio sam i udaljenost preko javno dostupnih karta na Internetu i radi se o samo 260 metara zračne udaljenosti, a čak 11 stupnjeva razlike. Nedavno sam istu stvar primijetio, a razlika je tad bila 8 stupnjeva – priča nam Kovač.

Zanimljivu pojavu Kovač je ovjekovječio i fotografijom.

FOTO: Milan Miki Kovač

Pročitajte još

PEPELNICA ILI ČISTA SRIJEDA Počinje korizmeno razdoblje

Dulist

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija