Natrag
16.2.2019 14:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

SNIMALA SPOT NA STRADUNU Miss Hrvatske Ivana: ‘Želim nas predstaviti u što boljem svjetlu’

13.10.2018 @ 16:59 Dulist dulist IN
22;22

Podijelite:

Miss Dubrovačko-neretvanske županije Ivana Mudnić Dujmina, koja je početkom rujna ponijela titulu Miss Hrvatske, u subotu je na Stradunu snimala video-spot koji će biti prikazan 8. prosinca u Kini na Svjetskom izboru Miss World.

Ivana će se na izboru za laskavu titulu predstaviti s tri prekrasne haljine s potpisom ‘Atelje Lella Design Dubrovnik’, dizajnerice Džemile Dilberović. Haljine su izrađene od najfinijih materijala čipke i svile te zasigurno neće ostati neprimjećene.

-Danas sam imala snimanje za razglednicu video u Dubrovniku gdje sam pobijedila na Izboru Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Nosila sam kreacije dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović. Haljine su predivne! Osjećala sam se kao princeza u ovim posebnim haljinama koje su rađene za mene. Ženstvene su i otmjene… Nadam se visokom plasmanu na svjetskom izboru. Dat ću sve od sebe i potrudit ću se postići što bolji plasman. Želim Hrvatsku predstaviti u što boljem svjetlu – poručila je Mundić Dujmina.

– Riječ je o iznimno ženstvenim modelima koji prate liniju tijela, a u kojima se svaka žena osjeća ugodno. Kreacije su otmjene ženstvene i glamurozne te Ivani pristaju savršeno. Nadam se kako će postići svoj san na Izboru miss svijeta u Kini i plasirati se u TOP 10 – poručila je kreatorica haljina Džemila Dilberović.

Želimo Ivani što bolji uspjeh na izboru!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana