Aktualno

“Snaga birača je potpis!”

U akciji Odbora birača „Referendumski ustanak“, u Hrvatskoj je do sinoć prikupljeno gotovo sto tisuća potpisa po svakom od četiri referendumska pitanja.

– Tako je, čini se, promjena za koju su svi prestali vjerovati da je moguća, ipak vrlo blizu! Sve troškove Odbora birača u Dubrovniku snose sami aktivisti i volonteri. Mnogi ne žale vremena ni novca za bolju Hrvatsku. Za istaknuti je primjer Grgura Grgurevića koji svakoga jutra, već danima, u Grad dolazi iz Dube konavoske kako bi volontirao u akciji Referendumskog ustanka – ističe se u priopćenju Odbora.
 
Od jutros se u prikupljanje potpisa uključuju i aktivisti iz Župe dubrovačke i Lumbarde na Korčuli. Za vikend kreće prikupljanje potpisa u Cavtatu i Dubrovačkom primorju. Pozivamo i sve ostale da se uključe. Dovoljno je isprintati liste za potpisivanje sa aktivističkog servisa www.referendum.com.
 
U mnogim se gradovima po Hrvatskoj žale na medijsku blokadu, no gotovo sve dubrovačke medijske kuće vrlo informativno i krajnje profesionalno prate aktivnosti Odbora birača. Žalosti nas tek spoznaja kako će, čini se, izostati podrška sindikalnih organizacija i njihovih povjerenika u Dubrovniku, na koje smo najviše računali – ističu aktivisti Odbora birača.
 
Danas se potpis na refrendumska pitanja može dati preko puta Jugovog bazena u Gružu od 8 do 19 sati, na DOC-u u Lapadu od 10 do 19 sati, na Pilama od 16 do 19 sati te u Mokošici od 15 do 18 sati.
 
– Narod koji izgubi vjeru u svoju snagu nema budućnosti. Snaga birača je potpis, a promjena u društvu dogodit će se čim većina toga postane svjesna – poručuju iz Odbora birača.

Pročitajte još

NOVA AKADEMSKA GODINA NA SVEUČILIŠTIMA Dio dubrovačkih studenata u klupama, ostali online i kombinirano

Leona Rašica

DUMAM-E POKRENULE PETICIJU Vratite nam autobusne linije!

Dulist

[FOTO] Nevrijeme stiže s mora, pripremite ombrele

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija