Crna kronika

Smrtno stradale tri osobe

Smrtno stradale tri osobe

Noćas, 22. prosinca, na području Komina i Metkovića, dogodile su se dvije teške prometne nesreće u kojima su tri osobe smrtno stradale, a jedna je teško ozlijeđena.

 
U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 1.40 sati, na cesti Komin-Rogotin, kod Rogotinskog mosta, dvije osobe su smrtno stradale, a jedna je teže ozlijeđena. Naime, 31-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Komina prema Rogotinu, kada je dolaskom u blizinu prijelaza preko željezničke pruge, izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku te udario u metalni stup. U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica putnika u vozilu, 27-godišnjak i 28-godišnjak, dok je vozač prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.
 
Oko 4.15 sati došlo je do slijetanja osobnog vozila, splitskih registracijskih oznaka, s kolnika Ulice Stjepana Radića, Metković, u rijeku Neretvu. Vozilom je upravljao 26-godišnji policijski službenik, koji je bio van službe. Na mjesto događaja izašli su i ronioci JVP Metković i policijsko plovilo,  te je vozilo u kojem se nalazilo mrtvo tijelo 26-godišnjaka, oko 7.40 sati izvučeno iz rijeke Neretve.
Po nalogu  nadležnog državnog odvjetnika obavit će se obdukcija mrtvog tijela na Odjelu patologije dubrovačke bolnice.
 
Očevidima ovih teških prometnih nesreća na mjestu događaja rukovodio je nadležni državni odvjetnik.
 

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist