Natrag
20.2.2019 14:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Službeno je – Novaković preuzima DURA-u

20.3.2013 @ 9:02 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

I službeno je potvrđeno – Andrea Novaković nova je direktorica Dubrovačke razvojne agencije.

Na tu ju je funkciju imenovao gradonačelnik Andro Vlahušić, zbog odlaska Vere Djokaj, koja agenciju napušta zbog prelaska na novo radno mjesto.
Andrea Novaković preuzima ravnateljstvo Dubrovačkom razvojnom agencijom od 1. travnja ove godine, dok će Djokaj odstupiti 1. svibnja sporazumnim dogovorom.

Andrea Novaković dolazi s osmogodišnjim iskustvom rada u području pripreme i provedbe europskih fondova koje je gradila u Dubrovačkom centru za poduzetništvo i regionalnoj razvojnoj agenciji Dunea. Također, nešto više od godinu dana obnaša dužnost gradske vijećnice u 'bojama' SDP-a.

Kako se navodi u priopćenju Grada Dubrovnika, tijekom mandata Vere Djokaj uspostavljeni su temelji poduzetničkog inkubatora te su se apsorbirala prva sredstva iz EU fondova na području Grada.

– Skori ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju i posao koji u tom dijelu predstoji, dat će još više na važnosti gradskoj razvojnoj agenciji, a Andrea Novaković treba opravdati očekivanja koja pred nju postavlja Grad Dubrovnik – istaknuo je gradonačelnik Vlahušić prilikom imenovanja nove direktorice.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana