Politika

Službeno je – Novaković preuzima DURA-u

I službeno je potvrđeno – Andrea Novaković nova je direktorica Dubrovačke razvojne agencije.

Na tu ju je funkciju imenovao gradonačelnik Andro Vlahušić, zbog odlaska Vere Djokaj, koja agenciju napušta zbog prelaska na novo radno mjesto.
Andrea Novaković preuzima ravnateljstvo Dubrovačkom razvojnom agencijom od 1. travnja ove godine, dok će Djokaj odstupiti 1. svibnja sporazumnim dogovorom.

Andrea Novaković dolazi s osmogodišnjim iskustvom rada u području pripreme i provedbe europskih fondova koje je gradila u Dubrovačkom centru za poduzetništvo i regionalnoj razvojnoj agenciji Dunea. Također, nešto više od godinu dana obnaša dužnost gradske vijećnice u 'bojama' SDP-a.

Kako se navodi u priopćenju Grada Dubrovnika, tijekom mandata Vere Djokaj uspostavljeni su temelji poduzetničkog inkubatora te su se apsorbirala prva sredstva iz EU fondova na području Grada.

– Skori ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju i posao koji u tom dijelu predstoji, dat će još više na važnosti gradskoj razvojnoj agenciji, a Andrea Novaković treba opravdati očekivanja koja pred nju postavlja Grad Dubrovnik – istaknuo je gradonačelnik Vlahušić prilikom imenovanja nove direktorice.

Pročitajte još

ANTUN ČESKO ‘Izgradnjom tunela u Gružu dobit ćemo novi Stradun’

Andrea Falkoni Račić

VIDEO/HDZ-OVCI IZ DNŽ U CIBONI Plenković: Ovo pobjedničko ozračje pokazuje snagu HDZ-a

Dulist

NATAŠA GABRIČEVIĆ: Dubrovačka Republika imala je emisare u europskim prijestolnicama, zato moramo i mi

Maria Prkut