DuList IN

SLUŽBENO Bryan Ferry na Stradunu!

SLUŽBENO Bryan Ferry na Stradunu!

Nastupom svjetske zvijezde na Stradunu obilježit će se stoljeće postojanja legendarnog dubrovačkog hotela Excelsior.

Naime kako je danas i službeno potvrđeno, u suradnji s partnerima projekta, tvrtkama Privredna banka Zagreb, PBZ Card American Express (zlatni sponzor) i Vipnet (telekomunikacijski sponzor), grupacija Adriatic Luxury Hotels (ALH) s ponosom najavljuje jedinstven glazbeni događaj na Stradunu – koncert renomirane svjetske glazbene zvijezde Bryana Ferryja u pratnji orkestra, koji će se održati 30. rujna kao rođendanski poklon ALH grupacije građanima, gostima te prijateljima i partnerima grada Dubrovnika.

Grupacija Adriatic Luxury Hotels (ALH) ove godine s velikim ponosom obilježava stotu godišnjicu hotela Excelsior. Jedan od simbola Dubrovnika, mjesto susreta s dušom grada, s prošlošću koja je nenametljivo uvijek pisutna, Hotel Excelsior zauzima posebno mjesto u povijesti dubrovačkog i hrvatskog turizma. Legendarni hotel i perjanica dubrovačkog hotelijerstva oduvijek je bio živući zapis povijesnog i kulturološkog razvoja samoga grada, središte susreta i dugih razgovora; za mnoge domaće i one koji su ga imali priliku posjetiti, mjesto uz koje ih vežu najljepše uspomene. Excelsior je uvijek nastojao disati u ritmu Grada, pratiti njegove mijene kroz proteklo stoljeće te u njih unositi dašak glamura. Njegovu bogatu prošlost obilježili su posjeti nekih od najistaknutijih ličnosti iz politike, umjetnosti, glazbe i filma kao što su Vaclav Havel, Kraljica Elizabeta, Princeza Margaret, Ernesto 'Che' Guevara, Liz Taylor i Richard Burton, Morgan Freeman, Francis Ford Coppola te brojni drugi.

S obzirom na neraskidivu povezanost ovog hotela i Dubrovnika te kao svojevrsnu krunu rada i razvoja u luksuznom hotelijerstvu, ne samo za grupaciju ALH već i za grad Dubrovnik, obljetnički rođendan Hotela Excelsior obilježit će se svečanom proslavom u samom srcu dubrovačkog Staroga grada, zajedno s njegovim građanima, prijateljima, posjetiteljima i partnerima. U suradnji s partnerima projekta – zlatnim sponzorom Privrednom bankom Zagreb, PBZ Card American Expressom, vodećom karticom na hrvatskom tržištu, te telekomunikacijskim sponzorom Vipnetom, Adriatic Luxury Hotels s ponosom najavljuju jedinstven glazbeni događaj na Stradunu – poklon koncert renomirane svjetske glazbene zvijezde Bryan Ferry & The Bryan Ferry Orchestra koji će se održati 30. rujna, a kojem će prethoditi prigodan tematski koktel u Hotelu Excelsior, s glazbenom gošćom Ninom Badrić.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović