Sport

‘SLOMILI’ KAMEN Podvig GOŠK-a u Ivanbegovini!

GOŠK - Junak

Nogometaši dubrovačkog GOŠK-a pobjedom 3:1 protiv Kamena u Ivanbegovini zadržali su šansu za ostanak u južnoj skupini 3. HNL.

Malo naselje sa svega tristotinjak stanovnika u općini Podbablje, desetak kilometara zapadno od Imotskog, moglo bi biti mjesto spasa od ispadanja za momke trenera Milana Petrovića. Za veliko slavlje i tri boda ‘nebesko plavih’ zabili su Caput, Hodžić i Mujkić.

Konavljanin je stradao 0:3 kod kuće od prvaka i budućeg drugoligaša Imotskog te kao pretposljednji s 36 bodova više ne ovisi sam o sebi, Neretva je slavila u Makarskoj protiv Zmaja i osigurala ostanak, sjajni Neretvanac u Opuzenu tukao Omiš 4:1 i učvrstio se na četvrtom mjestu, a blatski Zmaj trobodom protiv Vala (3:2) skočio na šesto mjesto.

Iz lige ispadaju dva kluba, Jadran iz Kaštel Sućurca te netko iz trojca Zagora (39 bodova) – GOŠK (38) -Konavljanin (36). Zanimljivo je da je baš GOŠK u zadnjem kolu taj koji odlučuje tko seli u niži rang, a tko ostaje (pod uvjetom da Konavljanin slavi u Zmijavcima kod trinaestoplasirane Croatie).

Slavi li GOŠK, ostanak u ligi slavit će i Konavljanin, a ispasti Zagora. Remi ostavlja GOŠK i Zagoru u ligi, dok Konavljanin ispada. Ako GOŠK izgubi ispada, Zagora ostaje u ligi, kao i Konavljanin, ako dobije u Zmijavcima.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist