Natrag
19.2.2019 01:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sljedeći po redu – Županijski LiDraNo

17.2.2013 @ 21:25 Andrea Falkoni Račić Kultura

Podijelite:

Županijska smotra LiDraNo 2013. održat će se u utorak, 19. veljače u Kazalištu Marina Držića s početkom u 9.30 sati.

Učenici  iz 22 osnovne,  osam srednjih škola i Učeničkog doma iz Dubrovačko neretvanske županije  sudjeluju s  40  literarnih radova,  26 novinarskih radova, osam školskih listova, 24  pojedinačnih, 16  skupnih scenskih nastupa,  i tri radijske emisije, a članovi prosudbenih povjerenstava predložit će najbolje radove za Državnu smotru LiDraNo 2013.

U predvorju kazališta priredit će se izložba školskih listova, a po završetku svih scenskih izvedbi organizirat će se okrugli stol,razgovor učenika  i nastavnika-voditelja s članovima prosudbenih povjerenstava.

U svečanom  programu otvaranja Županijske smotre  sudjeluju učenici Ekonomske i trgovačke  škole,  Gimnazije Dubrovnik i OŠ Stjepana Radića Metković.

Smotru će otvoriti Marijeta Hladilo, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport Dubrovačko-neretvanske županije.

Županijsku smotru organizirali su i pripremili nastavnici osnovnih i srednjih škola Asija
Kursar,  Vera Čučević, Anka Jelić-Kovačić, Vedrana Elez, Sanja Putica, Ivanka Ujdur, Radmila Milaković, Tajana Martić, Sonja Mostahinić, pod pokroviteljstvom Županijskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Dubrovnik, a domaćin je Gimnazija Dubrovnik.

Odabir najboljih radova povjeren je prosudbenim povjerenstvima:

– za literarni izraz: Dubravka Perkić , Marija Čokljat, Katja Bakija
– za novinarski izraz:  Lidija  Crnčević, Ivica Puljić, Marko Giljača
– za scenski izraz: Zorica Kolić, Gloria Šoletić, Hrvoje Sebastijan,
– državni izbornik: Davor Mojaš.   

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana