Natrag
22.4.2018 03:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Slijedi uređenje Gruškog parka

25.5.2012 @ 14:12 Baldo Marunčić Aktualno
3;3

Podijelite:

Naša akcija rješavanja komunalnih problema u našem Gradu potaknula je gradsku upravu da se pozabavi svim onim stvarima koje su zapuštene, a koje sasvim sigurno pridonose kvaliteti života građana Dubrovnika.

U ovoj akciji sasvim sigurno jako su nam pomogli i građani koji nas svakodnevno kontaktiraju kako bismo ukazali na komunalne probleme. Tako će se izgleda konačno urediti Gruški park, čije su klupe i kante od smeća već dugo obojane grafitima.

Naime, u okviru kampanje "Za sve bure Jubin škure" koju provodi tvornica JUB, u Dubrovniku će se u utorak 29. svibnja s početkom u 10 sati  u Parku Luja Šoletića održati akcija "Za sve klupe moje i tvoje – JUBIN boje!" , koju suorganiziraju Gradski kotar Gruž – Grad Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika.

Cilj akcije je potaknuti građane da na vrijeme obnove svoje fasade i okoliš, pa će se u utorak obnoviti i opiturati 32 klupe u gruškome parku uz pomoć likovnjaka iz OŠ Ivan Gundulić.

Čini se da će mali Gružani sada ponovno moći uživati u svom parku!

Pišite nam!
 
Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana