Zanimljivosti

Slijedi rekonstrukcija „Sea Stara“

Slijedi rekonstrukcija „Sea Stara“

Brod Sea Star u vlasništvu tvrtke Jadranska krstarenja koja je osnovana 2009. godine, iza sebe ima još jednu uspješnu poslovnu godinu, unatoč sveprisutnoj recesiji, koja nas, čini se, neće tek tako napustiti.

Ove zime započela je rekonstrukcija interijera broda i njegova prilagodba najsuvremenijim zahtjevima.  Sea Star prvi je „event“ brod na našem području, kapaciteta 400 putnika, a može se koristiti kao sala za zabave, mjesto za sastanke, kao ekskluzivni restoran ili posebno osmišljen lounge bar. Skrojen je posebno za ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja, za jednodnevne poslovne skupove, obljetnice, vjenčanja, prezentacije, konferencije i slično.
 
Nova direktorica Karmen Kutnjak, koja će na tu funkciju početkom veljače zamijeniti Zorana Garbina, koji i dalje ostaje zapovjednikom broda, kaže kako će obnova broda potrajati do ožujka ove godine.
 
NOVO LICE
 
-Radimo kompletnu renovaciju sa dizajnericom Marom Pezzi kako bi brod dobio potpuno novo lice, svježinu i polet. Bit će moderniji, elegantniji i prozračniji, ono što zahtijevaju potrebe naših klijenata. Iz iskustava po svijetu na sličnim brodovima, pokušali smo Sea Star još više prilagoditi potrebama tržišta – ističe Kutnjak te dodaje kako je brod i do sada bio prilagođen klijentima, osim donekle interijera.
 

Prvi „event“ brod na našem području, unatoč sveprisutnoj recesiji, iza sebe ima uspješnu poslovnu godinu, a ove zime započela je rekonstrukcija interijera broda i njegova prilagodba najsuvremenijim zahtjevima

– To je najveća investicija na kojoj radimo. Kroz ovu godinu nadogradit ćemo palubu, pokriti je tendom te će se i taj dio broda više iskorištavati, što nije bio slučaj do sada – govori te kako se rekonstrukcija broda radi prema svim međunarodnim certifikatima i standardima.
– Sada u prvoj fazi nećemo mijenjati stolove i sjedalice. Njih ćemo obnoviti u slijedećoj fazi, ili ovoga ljeta ili u podsezoni, što će dati još jednu novu dimenziju Sea Staru – zaključila je Kutnjak.
Također dodaje kako ne odustaju od glavne namjene broda, a to je organiziranje događanja.
– Naša ciljana skupina su organizirane zatvorene grupe stranaca, mahom poslovni i korporativni klijenti, s time da ćemo i dalje povremeno organizirati i različita događanja za lokalno stanovništvo – naglasila je Karmen Kutnjak, istaknuvši kako će prvi „event“ biti organiziran upravo u ožujku, nakon svečanog otvaranja novouređenog broda.
 
DOBAR BOOKING
 
-Većinom servisiramo strance, i u tome nema krize. Booking nam je vrlo dobar za ovu godinu, a što se tiče poslovnih putovanja, ona se i dalje organiziraju. Nadam se da ćemo u tome biti još uspješniji. Već imamo nekoliko potvrđenih projekata, koji će se realizirati u predsezoni i podsezoni. U srpnju i kolovozu odlazimo standardno u srednju Dalmaciju. Vjerujemo da će ova godina biti znatno bolja od prošle, koja je bila dobra, no mogla je biti bolja jer nismo uspjeli postići planirani proračun – ističe Kutnjak te dodaje kako unatoč bogatstvu Dubrovnika, Sea Star je doprinio razvoju destinacije i šarolikosti u turističkoj ponudi.
 
 

Brod „Sea Star“
Seastar je dug 45 i širok 10,5 metara, a brzina mu je 14 čvorova. Kapacitet mu je 400 osoba, a otvorena paluba 100 osoba.

 

Oprema broda
Brod je opremljen svom potrebnom audio i video opremom i vrlo lako se može transformirati iz dvorane za kongrese, poslovne prezentacije i izložbe, u atraktivan noćni klub, kasino, party club, mjesto održavanja modnih revija ili u restoran sa “živom” glazbom i podijem za ples. Opremljen je i kuhinjom, barom, a ima i svog stalnog catering operatera.

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist