Natrag
18.3.2019 20:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

SLAVNI FOTOREPORTER Putovanje Hrvatskom Yurija Corteza najbolji komunikacijski projekt

16.3.2019 @ 18:55 Dulist Hrvatska
5;5

Podijelite:

Hrvatska turistička zajednica osvojila je nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt ‘Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj’.

– Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte – poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Tijekom sedmodnevnog putovanja poznati fotoreporter posjetio je i Dubrovnik. Tom je prilikom izjavio kako je oduševljen Hrvatskom, a da je ‘Dubrovnik prelijep grad koji ima sjajnu priču’.

– Hvala svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina – izjavio je Cortez, dodavši kako će našu zemlju sigurno opet posjetiti.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana