DuList PROMO

SLATKA VEZA Kraš ostaje u srcu gradske jezgre

SLATKA VEZA Kraš ostaje u srcu gradske jezgre

Novi i veći Krašev svijet slatkiša svoja će vrata otvoriti za desetak dana, i to u samom srcu povijesne jezgre Grada – na Trgu od Luže, broj 1!

Elegantan i moderan dizajn prostora koji odiše toplinom i udobnošću pružit će jedinstveni doživljaj Kraševog slatkog carstva najpoznatijih brandova, čokoladnih pralina i dražeja, ekskluzivnih ponuda Kraševih noviteta i posebnih pakiranja. Nova Kraševa bonbonniéra bit će pravi slatki dašak luksuza, te nezaobilazno mjesto za sve Dubrovčane i njihove goste.

Nova ekskluzivna lokacija Kraševog slatkog svijeta ujedno će biti mjesto za predstavljanje posebnog promotora hrvatske kulturne baštine. Povodom proslave 600. obljetnice postavljanja Orlandovog stupa, Kraš će ovaj poznati simbol Grada pretvoriti u unikatni, čokoladni suvenir kao savršeni podsjetnik na Dubrovnik i Hrvatsku.

A kad se i ovo ljeto iznad Orlandova stupa zavijori zastava slobode, Kraševi originalni proizvodi ponovno će obogatiti Dubrovačke ljetne igre. U sklopu ovogodišnjih Igara, Kraš će podržati i biti ponosan sponzor koncerta svjetski poznatih hrvatskih mladih glazbenika, pijaniste Aljoše Jurinića i violončeliste Luke Šulića, u povijesnom ambijentu Kneževog dvora.

Mnoštvo slatkih i lijepih trenutka još je pred nama, jer veza Dubrovčana i Kraša nije samo posebna i slatka, nego i neraskidiva.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist