Natrag
25.3.2019 06:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Skupljeno 2020 kuna za Tijana i Antu

30.3.2014 @ 10:58 Dulist Aktualno
5;5

Podijelite:

Mladi ekoaktivisti Eko-Omblići & Zeleno Sunce iz Mokošice, Rijeke dubrovačke prodajom svojih malih ekoloških proizvoda na 11.Mediteranskom sajmu zdrave prehrane i ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva na svom štandu u Hotelu Tirena  skupili su 2020 kn za bolesne dječake Tijana i Antu Jovića (1010 kn za Antu i 1010 kn za Tijana) .

Sakupljeni novac će  mladi ekeoaktivisti uplatiti odmah u ponedjeljak na žiro-račune Tijana i Ante !

– Naš štand je danas po mišljenju mnogih bio jedan od najatraktivnijih a to se vidjelo po tome što su mnogi željeli naš štand zabilježiti svojim fotoparatima i kamerama budući je bio pun raznih ekoloških proizvoda: suhim smokvama , lavandom , ljekovitim biljem, džemom od dubrovačke ljute naranče ,bruštulanim mjenduliima, arancinima, rosulinom , višnjevačom, likerom od maslina, motarom, likerom od drenjina, likerom od rogača, maceratom od smilja , platnenim vrećicama i uskrsnim čestitkama.
Hvala svim našim velikim i malim volonterima koji su se nesebično trudili da što više prodaju. I skupe za svoje male bolesne prijatelje!! Hvala svim našim sugrađanima koji su kupili naše ekološke proizvode namijenjene za liječenje Tijana i Ante – pišu Eko omblići.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana