Aktualno

Skupljeno 2020 kuna za Tijana i Antu

Mladi ekoaktivisti Eko-Omblići & Zeleno Sunce iz Mokošice, Rijeke dubrovačke prodajom svojih malih ekoloških proizvoda na 11.Mediteranskom sajmu zdrave prehrane i ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva na svom štandu u Hotelu Tirena  skupili su 2020 kn za bolesne dječake Tijana i Antu Jovića (1010 kn za Antu i 1010 kn za Tijana) .

Sakupljeni novac će  mladi ekeoaktivisti uplatiti odmah u ponedjeljak na žiro-račune Tijana i Ante !

– Naš štand je danas po mišljenju mnogih bio jedan od najatraktivnijih a to se vidjelo po tome što su mnogi željeli naš štand zabilježiti svojim fotoparatima i kamerama budući je bio pun raznih ekoloških proizvoda: suhim smokvama , lavandom , ljekovitim biljem, džemom od dubrovačke ljute naranče ,bruštulanim mjenduliima, arancinima, rosulinom , višnjevačom, likerom od maslina, motarom, likerom od drenjina, likerom od rogača, maceratom od smilja , platnenim vrećicama i uskrsnim čestitkama.
Hvala svim našim velikim i malim volonterima koji su se nesebično trudili da što više prodaju. I skupe za svoje male bolesne prijatelje!! Hvala svim našim sugrađanima koji su kupili naše ekološke proizvode namijenjene za liječenje Tijana i Ante – pišu Eko omblići.

Pročitajte još

DUBROVNIK ZA VUKOVAR Veličanstvena bakljada Torcide kod murala na Ilijinoj glavici

Dulist

Molitvom i slikanjem vodotornja u Josipovcu obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Dulist

ZALUČIDALO SE ISPRED KNEŽEVA DVORA Dubrovački mališani lampionima ispisali ime Grada heroja

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija