Sport

Skupite balicu za na male barice

Skupite balicu za na male barice

Jubilarno dvadeseto izdanje Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012.' započet će 4. srpnja 2012. godine, dok će se ždrijeb parova održati u utorak, 3. srpnja s početkom u 20 sati kada je ujedno i posljednji sat prijava momčadi.

 
Turnir se igra na igralištu, od milja nazvanom, 'mali Wembley', na dnu naselja Čokolino. Prema propozicijama natjecanja igrati će se 3+1, vremenski 2×15 minuta, a od osmine finala turnira 2×20 minuta. Svaka momčad može prijaviti maksimalno deset igrača, što je bio slučaj i proteklih godina. Organizator je potvrdio da će i uplata za turnir, kao i nagrade za najbolje momčadi ostati nepromijenjene.
 
Uplata po momčadi je 500 kuna, nagradit će se najbolje tri momčadi, prvoplasirana će osvojiti 5.000 kuna i pokal, drugoplasirana 3.000 kuna i pokal te trećeplasirana momčad 1.500 kuna i pokal. Uz prve tri najbolje plasirane momčadi, najbolji pojedinci turnira biti će nagrađeni sa peharom (najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru – pokal 'Hrabro srce').
Što se tiče sustava natjecanja, trajanje turnira ovisi o broju prijavljenih momčadi. U slučaju rušenja rekorda, što je bio slučaj prošle godine (56 momčadi!), turnir će potrajati tjedan dana više, a u suprotnom, ljubitelji malog nogometa uživati će puna četiri tjedna u vrhunskim futsal potezima. Pravdu će i ove godine dijeliti 'vječne zviždaljke' turnira, Marino Beletić i Dean Delevski.
 
Prijave momčadi se primaju u prostorijama ASD Montovjerna svakoga dana od 10-13 i 18-23 sata, dok sve informacije vezane za turnir možete dobiti na tel. 099/3504-124. Amatersko sportsko društvo Montovjerna već treću godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira. Naime, i ove godine, turnir će na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u svakom trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi. O čemu je riječ možete pogledati klikom na gore priloženi link, a dovoljno govori podatak da je prošle godine, za vrijeme trajanja turnira otvorena preko 80.000 puta.
 
Fotografije: http://www.asdmontovjerna.com/

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist