Natrag
24.6.2018 22:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Skupite balicu za na male barice

21.6.2012 @ 19:54 Dulist Sport
3;3

Podijelite:

Jubilarno dvadeseto izdanje Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012.' započet će 4. srpnja 2012. godine, dok će se ždrijeb parova održati u utorak, 3. srpnja s početkom u 20 sati kada je ujedno i posljednji sat prijava momčadi.

 
Turnir se igra na igralištu, od milja nazvanom, 'mali Wembley', na dnu naselja Čokolino. Prema propozicijama natjecanja igrati će se 3+1, vremenski 2×15 minuta, a od osmine finala turnira 2×20 minuta. Svaka momčad može prijaviti maksimalno deset igrača, što je bio slučaj i proteklih godina. Organizator je potvrdio da će i uplata za turnir, kao i nagrade za najbolje momčadi ostati nepromijenjene.
 
Uplata po momčadi je 500 kuna, nagradit će se najbolje tri momčadi, prvoplasirana će osvojiti 5.000 kuna i pokal, drugoplasirana 3.000 kuna i pokal te trećeplasirana momčad 1.500 kuna i pokal. Uz prve tri najbolje plasirane momčadi, najbolji pojedinci turnira biti će nagrađeni sa peharom (najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru – pokal 'Hrabro srce').
Što se tiče sustava natjecanja, trajanje turnira ovisi o broju prijavljenih momčadi. U slučaju rušenja rekorda, što je bio slučaj prošle godine (56 momčadi!), turnir će potrajati tjedan dana više, a u suprotnom, ljubitelji malog nogometa uživati će puna četiri tjedna u vrhunskim futsal potezima. Pravdu će i ove godine dijeliti 'vječne zviždaljke' turnira, Marino Beletić i Dean Delevski.
 
Prijave momčadi se primaju u prostorijama ASD Montovjerna svakoga dana od 10-13 i 18-23 sata, dok sve informacije vezane za turnir možete dobiti na tel. 099/3504-124. Amatersko sportsko društvo Montovjerna već treću godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira. Naime, i ove godine, turnir će na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u svakom trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi. O čemu je riječ možete pogledati klikom na gore priloženi link, a dovoljno govori podatak da je prošle godine, za vrijeme trajanja turnira otvorena preko 80.000 puta.
 
Fotografije: http://www.asdmontovjerna.com/

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana