Natrag
25.4.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Skupio sam lovu za Sancheza, neka on skupi za mene

19.10.2013 @ 12:35 Ana Prohaska Sport

Podijelite:

Može Delija, no ja bih radije meč protiv Mara Peraka – rekao je perspektivni teškaš Dorijan Ilić nakon što je na njegovu adresu stigla prozivka od Ante Delije.  

Perak se osvrnuo na neočekivanu prozivku a nakon toga se obratio Progighstore orumašima, s kojima  u posljednje vrijeme nije komunicirao.

-Neka se nešto događa. Ja sam profesionalac pa neka zakaže termin. Neću ga zvati na priredbu u Dubrovniku jer hoću neko veće ime skinuti. Samo neka to ne ostane na njegovim željama nego neka se uhvati treninga i pobjedi me pa će biti veće ime nego sada.

Ja sam skupio lovu za Sancheza u Dubrovniku pa neka on skupi za mene. Što drugo da mu kažem nego da se radujem međusobnoj suradnji-

Maro je neko vrijeme bio aktivan na PFS-ovom forumu, i najavljuje povratak.

"Pozdrav svim MMA fanovima i čitateljima Profightstorea. Nadam se da njih ne vara s ovim izjavama i da će skupiti gutu . Vrijeme će pokazati da li je ozbiljan. Ako se neki pitaju zašto uopće prihvaćam taj meč, ja ću im jednostavno odgovoriti drugim pitanjem. Zašto ne bih uzeo laku lovu?-istaknuo je Perak.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana