DuList IN

SKRIVENA PJESMA ALBUMA Silente predstavio novi singl

SKRIVENA PJESMA ALBUMA Silente predstavio novi singl

Predstavljamo naš novi singl ‘Preko svega’. To je pjesma koja mrzi sebe samu, neobranjiva, napisana u jednom dahu – istaknuli su u objavi na Facebooku iz Silentea povodom objave novog singla.

‘Dok tvoj lik ima sjenu koja ne liči na njega koja ne zna gdje će pasti pa pada preko svega’, riječi su pjesme koja je, kako je istaknuo frontmen Tibor Karamehmedović za Index.hr, skrivena pjesma koju su mogli čuti samo vlasnici albuma ‘Malo magle, malo mjesečine’.

– Snimali smo album u prosincu 2017. i snimili smo 13 stvari kako smo i zamislili. Ostalo je nešto vremena u studiju i Tibor je uzeo gitaru i rekao ton majstoru – ajmo snimiti još jednu. Ni bend nije znao o čemu se radi. Ne znam kako da opišem atmosferu kad je Tibor odsvirao tu pjesmu i vratio se za miks pult. ‘Nasta muk u kafani, nitko ništa nije pito’. Naš tadašnji tonski snimatelj Filip Vidović odmah je skočio da je to – to, da je to najbolje nešto što smo mi ikad napravili i da nema šanse da on tu više nadosnimava jer je to gotova stvar. I stvarno, ta prva i jedina verzija koju je Tibor otpjevao je ona koju slušate sad. To je nama bio jedan tako dirljiv i iskren trenutak, teško je bilo uopće razmišljati o tome je li dobro ili loše otpjevao i treba li što ponoviti. Kasnije smo nagovorili Šimuna da odsvira nešto na klaviru i to je bilo to. Pjesma snimljena iz prvog pokušaja i bez vježbanja, nakon što je već sve bilo gotovo i spremno, postala nam je u trenu najbolja stvar na tom albumu. Mogli smo mi to kasnije isproducirat i nasnimiti kako smo htjeli, ali nema te produkcije koju bih mijenjao da te tri minute čistih emocija. Vjerujem da će Silente u budućnosti napraviti još puno hitova i dobrih pjesama, ali ne vjerujem da ćemo ponoviti ovako nešto – rekao je.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist