Aktualno

ŠKOLE OBJAVLJUJU OBAVIJESTI ‘Učenici koji ne mogu doći, neće dobiti neopravdane sate’

ŠKOLE OBJAVLJUJU OBAVIJESTI 'Učenici koji ne mogu doći, neće dobiti neopravdane sate'

Nakon postignutog kompromisa sindikata i Vlade, štrajk je zaustavljen, a nastava se počinje normalno odvijati u utorak ujutro, 3. prosinca. Na službenim web stranicama pojedinih dubrovačkih škola mogu se pronaći informacije po pitanju sutrašnje nastave, a koje donosimo u nastavku.

-Nakon službenih vijesti od strane sindikalnih čelnika obavještavamo sve naše učenike i roditelje da sutra, 3. prosinca 2019., nakon višednevnog štrajka, počinje redovita nastava – stoji na službenoj stranici OŠ Lapad.

Ističe se kako će za učenike 3.a, b; 4.a, b; 5.a, b; 6.a, b, c; 7.a, b, c i 8 a, b nastava početi u 8 sati. Za učenike 3.c,d,e; 4.c,d,e; 5.c,d,e; 6.d, e, f, 7.d, e i 8. c, d,e nastava počinje u 14 sati. ‘Svi učenici koji su dane štrajka proveli izvan mjesta stanovanja i sutra ne mogu doći u školu, neće dobiti neopravdane sate’, zaključuju.

Iz OŠ Marina Getaldića obavještavaju kako nastava kreće za učenike razredne nastave u jutarnjoj smjeni, a za učenike predmetne nastave u popodnevnoj smjeni. Također navode da ‘svi oni učenici koji su dane štrajka proveli izvan mjesta stanovanja i sutra ne mogu doći u školu, neće dobiti neopravdane sate’.

Na stranicama OŠ Ivana Gundulića stoji kako ‘sutra počinje nastava za sve učenike od 1.-8. razreda u matičnoj i područnim školama’. Iz OŠ Marina Držića također su ukratko naveli da će se ‘nastava odvijati po redovnom rasporedu’.

Na web stranici OŠ Antuna Masle nismo pronašli obavijesti o nastavi ovog utorka, dok web stranica OŠ Mokošica nije funkcionirala za vrijeme pisanja ovog teksta.

Nastava u Ekonomskoj i trgovačkoj školi održavat će se od utorka prema redovnom rasporedu. ‘Učenici drugih, četvrtih i III.E razreda u ovom tjednu imaju nastavu u jutarnjoj smjeni. Učenici prvih i trećih razreda imaju nastavu u poslijepodnevnoj smjeni’, naglašeno je.

Gimnazija Dubrovnik obavijestila je o izmjenama u rasporedu sati za utorak. Izostat će profesori Butigan, Spajić i Radulović. Sve sate profesora Butigana po rasporedu (4. do 7. sat) održat će profesorica Batinić (3.e i 3.c).

Sate profesorice Radulović održat će:
2.sat, 3.e – Salčić u 15
3.sat, 4.c – Igor Miošić u 46
5.sat, 1.d – informatika u 43
4.a nema zamjenu šesti sat

Sate profesorice Spajić održat će:
3x nema zamjenu prvi sat
2.sat, 2.a – Njirić Aleksić u 35
3.sat, 2.c – Salčić u 15
4.sat, 1.a – Sesjak u 15

Osim toga, iz Gimnazije ističu kako profesorica Jurišić 2. sat, 4x ima u učionici broj 2. Četvrti razredi 4b, 4d, 4e i 4f imaju plivanje na bazenu. Učenici koji su izabrali plivanje trebaju doći između 13.30 i 13.35 pred sjeverni ulaz.

I u Turističkoj i ugostiteljskoj školi nastava počinje u utorak po uobičajenom rasporedu. ‘Jutarnja smjena je smjena 3./ 4. razreda a popodnevna smjena je smjena 1./ 2. Vidimo se!’, naglasili su.

Iz Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića s pravom javnosti kratko su napisali da će se sutra ‘nastava odvijati po redovnom rasporedu’.

Pročitajte još

POČELA SEZONA KAMPERA Luksuzan, a besplatan smještaj

Dulist

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist