Natrag
21.2.2019 21:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Skladgradnja će graditi nasip u Metkoviću

2.7.2013 @ 19:23 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Tvrtka Skladgradnja je s partnerom češkom tvrtkom OHL dala je najpovoljniju ponudu na natječaju za izbor izvođača radova na obrani grada Metkovića od poplava.

Riječ je o obrambenim nasipima, dovodnim kanalima s pratećim objektima, regulacijskoj ustavi, kabelskoj trasi i objektima na kruni nasipa.
Natječaj je raspisan u ožujku, a investitor su Hrvatske vode. Skladgradnja i OHL dali su najnižu ponudu u iznosu od 32.516.386,07 kuna, a slijede je zajednica ponuditelja Neretvanski sliv, Vodoprivreda Split, Cetina d.d., Vodoprivreda Vrgorac i Brodska Posavina d.o.o. Na natječaj su se prijavili Swietelsky i Geodetika, Viadukt i Werkos, Osijek Koteks, a najskuplja ponuda bila je ponuda Ing-grada i Vodoprivrede Vinkovci u iznosu od 42.123.532,90 kune. Nakon provjere ponuda donijet će se odluka tko će dobiti posao.

Dodajmo da je češki OHL sestrinska tvrtka španjolskom OHL-u s kojim je Skladgradnja također dala najpovoljniju ponudu za gradnju mosta na Savi. 
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana