Natrag
23.2.2019 06:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

SJG: I dalje ćemo se boriti!

13.6.2013 @ 14:29 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Nakon što je službeno potvrđeno kako je Zavod za prostorno uređenje DNŽ dao zeleno svjelto UPU Platoa Srđ komentar smo tražili i od članova liste Srđ je Grad.

– Činjenica je da je Županija potvrdila da je UPU u skladu s županijskim, ne znači da uistinu tako – rekao je Igor Miošić te dodao kako nema bitne razlike između prvog i drugog prijedloga UPU-a.

– Razlikuju se jedino u tome što su se na brojne primjedbe na prvi plan dogodile kozmetičke primjedbe, a zašto je u međuvremenu Županija promijenila svoje mišljenje to ne mogu komentirati – zaključio je Miošić.

Ivan Viđen također je razočaran činjenicom da je pozitivno mišljenje dano tek dva dana prije konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća.

-Taj UPU je produkt nekoliko nepravilnosti, a treba napomenuti još jednom kako je tužba udruga na proširenje obuhvata projekta od 2006. na Ustavnom sudu – komentirao je Viđen te dodao kako će se i dalje nastaviti boriti kroz Gradsko vijeće.

-Mi ćemo kao lista i dalje nastaviti ukazivati na nepravilnosti i kroz Gradsko vijeće nastaviti argumentirati i uvjeravati da UPU nije dobar ni za Grad, ni Srđ ni naše sugrađane – zaključio je Viđen.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana