Aktualno

SJG: I dalje ćemo se boriti!

Nakon što je službeno potvrđeno kako je Zavod za prostorno uređenje DNŽ dao zeleno svjelto UPU Platoa Srđ komentar smo tražili i od članova liste Srđ je Grad.

– Činjenica je da je Županija potvrdila da je UPU u skladu s županijskim, ne znači da uistinu tako – rekao je Igor Miošić te dodao kako nema bitne razlike između prvog i drugog prijedloga UPU-a.

– Razlikuju se jedino u tome što su se na brojne primjedbe na prvi plan dogodile kozmetičke primjedbe, a zašto je u međuvremenu Županija promijenila svoje mišljenje to ne mogu komentirati – zaključio je Miošić.

Ivan Viđen također je razočaran činjenicom da je pozitivno mišljenje dano tek dva dana prije konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća.

-Taj UPU je produkt nekoliko nepravilnosti, a treba napomenuti još jednom kako je tužba udruga na proširenje obuhvata projekta od 2006. na Ustavnom sudu – komentirao je Viđen te dodao kako će se i dalje nastaviti boriti kroz Gradsko vijeće.

-Mi ćemo kao lista i dalje nastaviti ukazivati na nepravilnosti i kroz Gradsko vijeće nastaviti argumentirati i uvjeravati da UPU nije dobar ni za Grad, ni Srđ ni naše sugrađane – zaključio je Viđen.

Pročitajte još

DRAGO LICE IZ TEATRA Napustila nas je glumica Žuža Egrenyi

Dulist

Dubrovčani na prijemu kod predsjednice RH povodom Dana državnosti

Dulist.hr

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist