Županija

SJEDNICA BEZ UZVANIKA I LAUREATA Ovog utorka Općina Župa dubrovačka slavi svoj dan

U pripremi za sazivanje najavljene sjednice Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka, a na poziv načelnika Silvia Nardellia i njegovih stručnih suradnika sastali su se predsjednik i dopredsjednik vijeća iz redova HDZ-a, kao i predsjednik i član oporbene stranke Župka, koji su ujedno i članovi Odbora za Proračun i financije, ističu u priopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

Sastanak je održan sukladno dogovoru da će se iz mjeseca u mjesec pratiti razvoj situacije po pitanju praćenja izvršenja Proračuna u smislu prihoda i rashoda kao i realizacija svih aktivnosti, a sve u cilju što učinkovitijeg funkcioniranja Općine te donošenja određenih mjera za pomoć gospodarstvenicima kao i programa pomoći najpotrebitijima.

– Na radnom sastanku razrađene su i sve točke Dnevnog reda nadolazeće sjednice Općinskog vijeća koje će se upriličiti u utorak 26. svibnja. Općina Župa dubrovačka taj dan obilježava Dan Općine i dan oslobođenja Župe dubrovačke. Zbog pandemije uzrokovane korona virusom obljetnica će se obilježiti skromno i simbolično polaganjem vijenaca kod spomen-ploča palih hrvatskih vitezova s obiteljima poginulih, predstavnicima Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Župa dubrovačka i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata. Polazak prema spomen pločama iz Općine je u 9 sati – ističu iz Općine.

Sjednica Općinskog vijeća bez uzvanika i laureata održat će se s početkom u 11 sati u velikoj vijećnici Općine.

Sveta misa i zajedničko polaganje vijenaca uz molitvu i odrješenje za sve hrvatske vitezove upriličit će se na Spomen obilježju u Mandaljeni 19 sati.

Pročitajte još

POTPISAN UGOVOR Župa za produženi boravak godišnje izdvaja pola milijuna kuna

Dulist

Župan Dobroslavić imenovan je izvjestiteljem Europskog odbora regija

Dulist

More na tri plaže nije bilo izvrsne kakvoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija