Natrag
21.2.2019 15:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sjajni župski judaši u Solinu

15.12.2013 @ 17:55 Mia Njavro Sport

Podijelite:

Na tradicionalnom Božićnom judo turniru, koji se u subotu, 14. prosinca održao u Solinu, odlične rezultate ostvarila su 22 judašice i judaša JK Župa dubrovačka.

Inače, na turniru je nastupilo 398 natjecatelja iz 18 klubova iz Hrvatske i inozemstva. Na navedenom turniru naši natjecatelji ostvarili su slijedeće rezultate:

Iva Oberan – I. mjesto u kategoriji do 52 kg
Petrunjela Pavić – I. mjesto u kategoriji do 52 kg
Matea Knego – I. mjesto u kategoriji + 63 kg
Marino Oberan – II. mjesto u kategoriji do 27 kg
Dragan Oberan – II. mjesto u kategoriji do 50 kg
Barbara Žutac – II. mjesto u kategoriji do 48 kg
Lucija Vučićević – III. mjesto u kategoriji + 40 kg
Damiano Sambrailo – III. mjesto u kategoriji do 60 kg
Mihael Lovrić – III. mjesto u kategoriji do 30 kg
 
Iva Oberan je u svom uzrastu mlađih kadetkinja proglašena najboljom natjecateljkom na turniru. Napominjemo da je ovo drugi turnir zaredom na kojem je proglašena najboljom natjecateljkom u svom uzrastu (raniji turnir bio je Koroška Open u Sloveniji).

Za JK Župa dubrovačka još su nastupili Ivan i Mate Lonac, Stipan Erceg, Andrea Ivanović, Peri Adrian Puljić, Miho Kraljić, Lena Galjuf, Laura Žutac, Petar Šilježar, Zvonimir Vučićević, Maro Pavić, Bernard Puljizević i Blago Krtalić kojima je nedostajalo više sportske sreće za bolji rezultat.

Nakon zimske pauze povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana već početkom iduće godine očekuju nas nastupi na kriterijskim turnirima i državnim prvenstvima.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana