Sport

Sjajni župski judaši u Solinu

Na tradicionalnom Božićnom judo turniru, koji se u subotu, 14. prosinca održao u Solinu, odlične rezultate ostvarila su 22 judašice i judaša JK Župa dubrovačka.

Inače, na turniru je nastupilo 398 natjecatelja iz 18 klubova iz Hrvatske i inozemstva. Na navedenom turniru naši natjecatelji ostvarili su slijedeće rezultate:

Iva Oberan – I. mjesto u kategoriji do 52 kg
Petrunjela Pavić – I. mjesto u kategoriji do 52 kg
Matea Knego – I. mjesto u kategoriji + 63 kg
Marino Oberan – II. mjesto u kategoriji do 27 kg
Dragan Oberan – II. mjesto u kategoriji do 50 kg
Barbara Žutac – II. mjesto u kategoriji do 48 kg
Lucija Vučićević – III. mjesto u kategoriji + 40 kg
Damiano Sambrailo – III. mjesto u kategoriji do 60 kg
Mihael Lovrić – III. mjesto u kategoriji do 30 kg
 
Iva Oberan je u svom uzrastu mlađih kadetkinja proglašena najboljom natjecateljkom na turniru. Napominjemo da je ovo drugi turnir zaredom na kojem je proglašena najboljom natjecateljkom u svom uzrastu (raniji turnir bio je Koroška Open u Sloveniji).

Za JK Župa dubrovačka još su nastupili Ivan i Mate Lonac, Stipan Erceg, Andrea Ivanović, Peri Adrian Puljić, Miho Kraljić, Lena Galjuf, Laura Žutac, Petar Šilježar, Zvonimir Vučićević, Maro Pavić, Bernard Puljizević i Blago Krtalić kojima je nedostajalo više sportske sreće za bolji rezultat.

Nakon zimske pauze povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana već početkom iduće godine očekuju nas nastupi na kriterijskim turnirima i državnim prvenstvima.

Pročitajte još

Square ima novog trenera!

Dulist

ZBOG LOŠIH REZULTATA Bačić nije više trener Squarea

Dulist

MARO LUČIĆ, NOVI TRENER KK DUBROVNIK Momčad je spremna. Vidim samo pozitivne pomake

Mia Njavro

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija