DuList IN

SJAJAN POZIV! Prijavite se na filmske radionice DUffa

SJAJAN POZIV! Prijavite se na filmske radionice DUffa

Dubrovčki filmski festival za djecu i mlade DUff poziva svu djecu školske dobi da se prijave na jednu od filmskih radionica petog izdanja festivala koje će se održati od 18. do 23. listopada.

Radionice će dubrovačkoj djeci , ali i građanima pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva u svim segmentima, a DUff ove godine nudi odabir između nekoliko njih zavisno od interesa polaznika.

Za učenike osnovnih škola:
Stop animacija / animacija papirom , voditelji Honza Prihoda i Karolina Pojarova
Radionica će se baviti stop animacijom pod kamerom. Kombinirat će se izresci papirnog kolaža s izrescima različitih drugih materijala poput folija, filma i fotografija.
Radionica igranog filma, voditelj Jura Troje

Za učenike srednjih škola:
Animacija na tabletu , voditelj Vjekoslav Živković
Polaznici tijekom radionice prodju kroz cijeli proces izrade jednog animiranog filma (ideja,sinopsis, scenarij,storyboard,izrada likova i pozadina, animiranje, compositing, editing, sound design). Iako se u radionici koristi suvremena tehnologija izrade animiranog filma cijeli pristup je u svojoj sustini klasicni.
Filmska umjetnost i kritika , voditelj filmski kritičar Boško Picula

Za građane:
Sound design , voditelj Nikola Janković
Radionica zvuka namijenjena je svim koji se bave ili bi voljeli raditi u sferi filma i digitalnih medija. Kroz radionicu će biti predstavljeni standardni problemi sa kojima se često susreću oni koji sa zvukom rade, njihova rješenja, kao i osnove prirode zvuka.

Timelapse video, voditelj Boris Bašić

Sve radionice na DUff-u su besplatne. Svi zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do 15. listopada na kontakt e-mail: duff@kinematografi.org ili na telefon: 020//638640.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist