Natrag
19.2.2019 22:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šiša i Milat u utrci za mjesto ravnatelja

14.9.2012 @ 14:08 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

I Pero Šiša i Damir Milat ispunjavaju sve uvjete natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Utvrdilo je na današnjoj sjednici Upravno vijeće te kulturne ustanove.

Naime, na natječaj objavljen 20. kolovoza ove godine za čelnu osobu DSO-a pristigle su dvije ponude – sadašnjeg ravnatelja Pera Šišu, koji je odmah nakon raspisivanja natječaja duListu obznanio svoju kandidaturu za novi mandat, te njegov prethodnik, glazbenik u Orkestru Damir Milat.

No, Upravno vijeće danas nije donosilo odluku o tome tko će u idućem četverogodišnjem mandatu voditi Orkestar, već se nastavlja natječajni postupak.

Prema proceduri najprije se o kandidatima mora očitovati umjetničko osoblje ove javne ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a potom se, nakon nove sjednice Upravnog vijeća, koja je planirana za kraj rujna, materijali šalju na Kulturno vijeće koje se također mora očitovati o kandidatima. Zadnju riječ u cijeloj priči o tome tko će biti novi (ili stari) ravnatelj Orkestra donijet će gradski vijećnici.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana