Natrag
26.4.2019 09:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sinoć nagrađeni, jutros opet u zraku!

26.10.2013 @ 12:45 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Jučer i jutros je eskadrila transportnih helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz Divulja imala dvije intervencija na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako javlja Županijski centar 112 Dubrovnik, ujutro u 8.56 sati na zahtjev ambulante na Lastovu helikopteri HRZ-a izvršili su medicinski prijevoz zrakom na relaciji Lastovo – KBC Split.

U drugoj prilici, navečer u 20.58 sati iz Opće bolnice Dubrovnik stigao je zahtjev za medicinskim prijevozom s heliodroma u Dubrovniku za KBC Dubrava u Zagrebu. Budući da su se helikopteri HRZ-a u zrak digli jutros u 8 sati može se zaključiti kako prijevoz nije bio hitan.

Podsjetimo, eksadrila transportnih helikoptera HRZ-a iz Divulja na sinoćnjoj je manifestaciji Dana hrvatskog turizma dobila posebnu nagradu za uspješno provedenu sezonu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana