Natrag
17.2.2019 00:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šimunović traži odgodu početka škole

22.8.2012 @ 10:20 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Mladi ekolozi Mokošice i njihova voditeljica Jadranka Šimunović od župana Nikole Dobroslavića traže odgodu početka nastave.

– Poštovani g. župane Dobroslaviću, molimo Vas da odgodite početak nastave u našoj županiji za 10. rujna 2012. budući se ovdje kod nas na jugu predviđaju visoke temperature ne niže od 29 stupnjeva Celzijusa još par tjedana. Radimo s djecom i mladima godinama i znamo kako teško podnose ljetne vrućine, a posebno ove tropske.

Sve to djeluje na njihovu koncentraciju i psihu… i mišljenja smo da inače školska djeca Dalmacije trebaju imati početak nastave u rujnu kasnije od djece na kontinentu. Djeca su naša budućnost i trebamo ih čuvati i paziti pogotovo kada je cijelo ovo ljeto ovdje u Dalmaciji indeks UV zračenja bio oko visokih 9, a djeca baš ne vole nositi šešire ili kape kada idu u školu! – napisala je u apelu Jadranka Šimunović, a isti je proslijeđen i ministru Željku Jovanoviću.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana