Zanimljivosti

Šimunović: Nikad nismo dobili lažne dojave

Voditeljica Eko fona Jadranka Šimunović oštro je reagirala na priopećnje Općine Konavle vezano za sjeću stabala na Cavtatskoj rivi.

Njeno priopćenje donosimo u cijelosti:

– U svezi našeg otvorenog eko apela od 14. 04. 2012. da se spriječi nakana sječe stabla na Cavtatskoj rivi u odgovoru Općine Konavle, a po dojavama mještana Cavtata na naše Zeleni telefon Eko-Fon, nije točno da Općinu Konavle nismo kontaktirali. Pokušali smo, ali bio je vikend.

Zato smo im u ponedjeljak,15. 04. 2012. ujutro poslali žurni faks i još smo uz to taj dopis poslali poštom. Kada smo vidjeli da Općina Konavle ne reagira i nakon dva dana, a Cavtaćani zabrinuto i dalje zovu i mole da spasimo bor i ostala stabla na rivi, tek 17. 04 u 22,40 poslali smo otvoreni eko apel na dubrovačke portale u cilju spasa zelenila prelijepe cavtatske rive.

U srijedu ujutro, odnosno 18. travnja u 10,35 h na naš Zeleni telefon Eko-Fon nazvala nas je projektantica iz Cavtata koja nam je rekla da bi se trebala s nama naći u svezi našeg dopisa – skidanja par stabala – na Cavtatskoj rivi te da ju je uputila Općina Konavle da s nama kontaktira.
Jedina greška što nam se dogodila, a to je tehnička greška napisali smo ispred crkve Sv. Nikole, a trebalo je ispravno „ispred samostana Gospe od snijega“.

Već punih 12 godina naš Zeleni telefon Eko-Fon 020/453-850 je otvoren za sve građane našeg Planeta od 0-24 sata i nikada nismo dobili neke lažne ili neutemeljene dojave. Između nas i građana razvilo se tako veliko povjerenje i želja da sačuvamo ovu ovozemaljsku ljepotu i zaista nam nije cilj da obmanjujemo javnost nego da je pravovremeno i istinski obavijestimo!“

„Vidjeti neće oči moje pjesmu ko stablo lijepa što je!“- priopćenje je voditeljice Eko-Fona Jadranke Šimunovć.  
 
 

Pročitajte još

STANKA IZMEĐU TRENINGA Jugaši ‘pune baterije’ na Karaci

Dulist

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist

VIDEO Kineskinje poludile za visokim Dubrovčanima

Dulist