Županija

SIMPOZIJ U OB DUBROVNIK Ženama je važan bezbolan porod!

Danas se u Općoj bolnici Dubrovnik otvorio važan simpozij, ‘Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod’ koji je okupio eminentne stručnjake s polja anesteziologije, ginekologije i psihologije kako iz dubrovačke bolnice tako iz Kliničke bolnice Split te Poliklinike Podobnik iz Zagreba.

Seminaru su nazočili i župan Nikola Dobroslavić, v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić te predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović, a pod pokroviteljstvom Županije i Grada Dubrovnika odvija se povodom prve godišnjice organiziranog Programa bezbolnih poroda u Općoj bolnici Dubrovnik.
Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Županija kao osnivač bolnice radi sve u svojoj mogućnosti da ona funkcionira kvalitetno.

– Naš zdravstveni sustav ima mnoge probleme, ali mnaš je zadatak da pacijenti dobiju adekvatan tretman. Program bezbolnih poroda spada u vrijedne inicijative bolnice i omogućava budućim majkama rađanje bez fizičkih napora i boli koja prati donošenje novog života na svijet – rekao je župan Dobroslavić.

Pročitajte još

Župski načelnik Nardelli primio prvaka Antuna Račića

Dulist

U MIRU, MOLITVI I TIŠINI Konavljani zapalili svijeće za Grad heroj

Dulist

OPĆINA KONAVLE Brojnim nagradama potvrđena rekordna turistička sezona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija