Zanimljivosti

“Simply the best” i ove godine Gulliver travelu

Kristalna statua i Zlatno priznanje “Simply the best” inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih, te unapređenju postojećih turističkih sadržaja,

uručeni su Gulliver travelu na prigodnoj svečanosti u okviru 15. poslovno turističke burze PUT u Malinskoj na otoku Krku.

Nagradu su dobili za izlet "GULLIVER EASY RIDE – SKRIVENA RIVIJERA".
Gulliver travel je drugu godinu za redom dobitnik tradicionalne godišnje nagrade „Simply the best“ koju dodijeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, i turistički magazin Way to Croatia.
Nagradu je u ime Gulliver travela primila kolegica Sanja Staraj, voditeljica regije i izletničkog programa Istra i Kvarner koja je tom prilikom izjavila:
– Drago nam je što smo nagradu “Simply the best” dobili drugu godinu zaredom što je potvrda našeg stalnog rada na razvoju novih proizvoda, diferenciranoj ponudi i kvaliteti. Posebno nam je drago što smo nagradu dobili upravo za jedan od izleta iz našeg novog programa Gulliver Easy Ride, koji smo u me8uvremenu proširili i programom višednevnih tura te zaokružili kreiranjem novog brenda GEAR te web stranicom www.gear.hr.
– GULLIVER EASY RIDE – SKRIVENA RIVIJERA je cjelodnevni izlet koji svima pustolovnog duha pruža mogućnosti otkrivanja Dubrovačkog Primorja sa svim osjetilima. Izvodi se motociklima Yamaha XVS950A Midnight Star i u redovitoj prodaji je od svibnja ove godine. U Gulliveru vjerujemo kako smo ovim izletom, kao i cijelim Gulliver Easy Ride programom, obogatili vlastitu ponudu, ali i općenito ponudu na području Dubrovnika jer je riječ o ekskluzivnom izletu dostupnom isključivo u našoj ponudi. Prepoznat je od naših klijenta kao jedan od onih drugačijih izleta koji pružaju jedinstven doživljaj Hrvatske, vodeći ih na skrivena mjesta, turistički manje popularna i teže dostupna. Ističemo kako smo i kroz ovaj izlet uključili manje zastupljeni dio lokalnog područja, stanovništva i njihovih proizvoda/usluga, a to je dubrovacčko Primorje, te tako doprinijeli s jedne strane inovativnosti u ponudi, a s druge održivosti – ističu iz Gulliver travela.
 

Pročitajte još

Prije godinu dana HIRovci krenuli na put oko svijeta

Dulist

ANTE EREŠ Liječio je Tita i igrače Bayerna. Tek mu je 81. i radit će dok ga služe glava i ruke

Maria Prkut

KOMADIĆ RAJA ZA KOLEKCIONARE Na lapadskom buvljaku ‘okitite se’ medaljama i ordenima

Leona Rašica