DuList IN

SIMPATIČNI ‘CEKER’ SUVENIR Ljeto se nosi u ‘the borsi’

SIMPATIČNI 'CEKER' SUVENIR Ljeto se nosi u 'the borsi'

Ljeto je već daleko iza nas, no to ne znači da dio ljeta ne možete uvijek nositi sa sobom! Neki su još dugo preplanuli, neki se ‘ne daju’ jaknama, a neki se još kupaju…

Oni malo zimogrozniji ljeto ‘nose’ u detaljima, a jedan od njih zapeo nam je za oko na Etsyju – the borsa.

Jednostavnog imena i dizajna, the borsa je dobri stari ‘ceker’ osmišljen na nekoliko vrlo inovativnih načina, a o ideji nam je više kazala Biljana Milina, kreatorica ovih jednostavnim a šarmantnih torbi suvenira.

Ova 45-godišnja mama dvoje djece, Ane i Roka, kaže kako ljeti radi ‘non stop’ u konobi u Pupnatu, a zimi se dogodi ‘mozak na pašu’.

-Tako mi svakakve kreativne ideje dolaze na pamet. Došla mi je ideja napraviti mali simpatični, a korisni suvenir. Okupila sam ekipu prijatelja koji su mi pomogli prevesti na strane jezike da bude u duhu tih jezika i sve posložiti i tako se rodila the borsa – kaže kratko Biljana, čija je možda najpoznatija suradnja ona s restoranom Pantarul, uz ‘cekere’ sa sloganom ‘U nas nije juha na pantarul’, koji je na neki način, prije nekoliko godina, najavio otvaranje restorana.

Kad smo joj kazali kako smo na the borsu naletjeli na Internetu, kazala nam je:

– Prodajem je u trgovini na Etsyju i u par korčulanskih suvenirnica. Nema je u Gradu, ali ako je tko zainteresiran, rado ću početi suradnju i učinit đir do Grada i donijeti ih – zaključuje kroz smijeh, a mi ćemo rado jednu the borsu priložiti ljetnoj garderobi!

MNJ

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist