DuList IN

Silente napunio Tvornicu!

Silente

Napuniti veliki pogon Tvornice nakon samo jednog albuma nije uspjelo mnogima, ali uspjelo je dubrovačkoj grupi Silente.

Sinoć su u punoj Tvornici, zajedno s fanovima, otpjevali sve pjesme s novog studijskog albuma "Lovac na čudesa" (Aquarius Records/IDM Music) i pokazali zavidni nivo muziciranja, kao i da prvi, hit singl "Terca na tišinu" (555 tisuća pogleda!) nije bio tek slučaj.

"Bilo nam je neizmjerno drago vidjeti punu Tvornicu, s toliko pozitivne energije. Velika hvala svim ljudima koji su došli tamo, našim prijateljima i obitelji što su bili tako odlučni uživati baš tu večer i podijeliti je s nama. Nema ništa posebno u vezi koncerta Silentea u Tvornici, ali ima nešto posebno kada te ljudi razumiju. Nije lako postići to, nekad uz sve rječnike svijeta ne razumiješ osobu do sebe. U našem slučaju, posebno je to što nas netko razumije na pravi način! Nadamo se da ćemo održati taj osjećaj!", kazao je pjevač i gitarist Silentea Tibor Karamehmedović.

Tibor Karamehmedović (gitara, vokal), Sanin Karamehmedović (bas), Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina, prateći vokal), Ivuša Gojan (bubnjevi), Šimun Končić (klavijature), Ana Vlainić (violina) od prve do zadnje pjesme suvereno su vladali pozornicom, pokazali izniman talent i mladenačkim šarmom i energijom još dodatno začinili sjajne pjesme s "Lovca na čudesa". Izredale su se tako pjesme "Na istom mjestu", aktualni singl "Molim te, zapiši", "Svila", "Morski ljudi, morske žene"… da bi s "Tercom" koncert dosegao vrhunac. Bend je nakon sat i pol koncerta zasluženo pozvan na bis. Jedini i poseban gost koncerta bio je glumac i redatelj Dejan Aćimović koji je recitirao stihove pjesme "Zaboravi nas" u kojoj i inače gostuje na albumu. Osim Aćimovića, na koncertu su bili i producent albuma Nikša Bratoš, te glumac Goran Bogdan, koji se pojavljuje u prvom spotu "Terca na tišinu". Potpisivanje albuma proteklo je, baš kao i koncert, u gužvi i odličnoj atmosferi.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist