Natrag
23.4.2019 14:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

SILENTE NA ORSULI U petak nastupa omiljeni dubrovački bend!

28.8.2014 @ 19:16 Dulist dulist IN

Podijelite:

Dobre tradicije nikako ne treba prekidati. Prošle godine su Silente sjajnim koncertom zatvorili koncertni program u Parku Orsula pa nije bilo nikakvog razloga da takvo što ne ponovimo i ove godine, kažu s Orsule.

Tako će Silente po drugi put nastupiti na najljepšoj dubrovačkoj pozornici u petak, 29. kolovoza. Ulaz na koncert je 50 kuna za sve članove udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje.

– Prošle smo godine, najavljujući Silente, napisali kako je riječ o mladoj grupi u usponu koja je do tada objavila par spotova dok je album „Lovac na čudesa“ izašao par tjedana nakon tog spektakularnog dubrovačkog koncerta. U međuvremenu je album oduševio publiku i kritiku, Silente su nastupali diljem Hrvatske, ali i u okolnim zemljama izazivajući oduševljenje gdje god su se pojavili. Malo je grupa koji su u samo godinu dana u Zagrebu uspjeli rasprodati i Tvornicu i Vintage Industrial Bar, a upravo su ovi Dubrovkinje i Dubrovčani to uspjeli napraviti – kažu s Orsule.
Šlag na tortu bilo je osvajanje Porina za debitanta godine te ulazak u finalni izbor konkurencije za hit godine s pjesmom „Terca na tišinu“. Taj je spot prešao 1,2 milijuna pogleda na Youtubeu, „Još jednom“ se približava milijunu, a posljednji spot, „Morski ljudi, morske žene“ u 2 mjeseca je prešao 200 tisuća pogleda.

Silente su uspoređivali s Crvenom Jabukom ili Plavim Orkestrom, no oni su – Silente. Skupina mladih ljudi na koje se Dubrovnik može ponositi, a koji će nas još jednom oduševiti u petak na Orsuli. Zadovoljstvo povodom ovog koncerta tim je veće jer su iz grupe najavili da će izvoditi i nove pjesme tako da ovo neće biti samo repriza prošlogodišnjeg iskustva nego novi spektakl. Pravi koncert za zatvaranje ovogodišnjeg programa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana